Gå til sideinnhold

Vi er din lokale sparebank

Vi tilbyr lån, forsikring og gode spareprodukter. Ønsker du å snakke med oss er det bare å ta kontakt, eller komme innom oss i Festningsgata 11.

6

Nyheter og nyttig informasjon

53530741929_b67c2a3ac6_o

Velkommen til Saldodag i Aquarama

Les mer
pexels-jill-wellington-3979241

Åpningstider påsken 2024

Les mer
hovedbildet

Håndballfeber i Øvrebø

Les mer
pexels-anete-lusina-5240547

Mange former for svindel, fusk og fanteri

Les mer
Bilde til innskuddsgaranti

Sjekk dette i skattemeldingen

Les mer

Nå lurer mange på

Hvordan fungerer ASK?

En aksjesparekonto gjør at du kan kjøpe og selge aksjer uten å betale skatt på avkastningen så lenge du ikke tar ut mer av kontoen enn det totale innskuddet. Har du satt inn 50 000,- og har en avkastning på 10 000,- kan du ta ut 50 000,- uten å måtte skatte av det. Når du tar ut de siste 10 000,- må du skatte.

Hva er BankID-app og hvordan fungerer den?

BankID-app er en digital kodebrikke som brukes i stedet for den fysiske kodebrikken, når du skal logge inn eller signere med BankID. I stedet for å taste inn engangskode, mottar du heller et varsel på mobilen din som ber deg om å godkjenne i appen. Når du har gjort dette går du tilbake til nettsiden for å fullføre identifiseringen med ditt personlige passord.

Hva er et finansieringsbevis

Et finansieringsbevis er et dokument som bekrefter hvor mye du kan få i lån. Skal du kjøpe ny bolig kan det være lurt å innhente finansieringsbeviset allerde nå, slik at du er klar for en eventuell budrunde. Finansieringsbeviset er uforpliktende, gratis og gyldig i 3 måneder.

Får jeg skattefradrag ved sparing i BSU?

Ja, du får skattefradrag på 10% av årlig innbetalt sparebeløp. Det vil si inntil 2 750 kroner i skattelette per år. Du må ha skattbar inntekt for å få skattefradraget.

Hva er forskjellen på administrator og bruker i Nettbedrift?

Bruker: Har kun de tilganger administrator har tildelt

Administrator: Har ansvaret for alle brukertilganger og rettigheter. Dette innebærer å opprette nye brukere, endre tilganger til de enkelte brukerne og slette tilganger.

Hvor finner jeg kontoutskrift og årsoppgave i Nettbedrift?

For å ha tilgang til arkivet må du ha innsynsrettigheter på konto. Arkivet finner du på meny – kontoutskrift m.m.

Hva skjer hvis jeg vippser til noen som ikke har Vipps?

Du kan ikke sende penger til en person som ikke har Vipps. Du får beskjed i appen at det ikke er mulig å fullføre transaksjonen hvis du prøver å sende til et nummer som ikke er registrert i Vipps.