Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

"Jeg trives med varierte oppgaver og en hektisk hverdag"

- Helene Narum /Dagligbank

Treffer utrolig mange hyggelige kunder

Det har vært så gøy å begynne i Spareskillingsbanken, sier Helene. Det er en veldig variert og ikke minst hektisk hverdag med besøk av utrolig mange hyggelige kunder. Og ikke minst så har jeg flotte og dyktige kollegaer. Jeg trives veldig godt i banken med gode kollegaer, og verdens beste kunder, poengterer hun.

Helene setter stor pris på alle de utrolig hyggelige kundene som er innom banken

 

 

 

Liker å være aktiv på fritiden

I tillegg til å trives med en hektisk arbeidsdag, liker hun også å være aktivitet på fritiden. Da finner du henne gjerne med joggeskoene på i marka, men så fort snøen kommer blir de byttet ut med ski og skisko i løypene på fjellet.

Og nå når koronarestriksjonene avtar ser hun frem til å gjenoppta sin store lidenskap med å reise og oppdage nye steder sammen med kjæresten sin.

Velkommen til oss Helene. Vi er veldig takknemlige for å ha deg med på laget!

Til toppen