Gå til sideinnhold
Hjem / Bedrift / Kundekveld 18. oktober 2022 for våre bedriftskunder

Kundekveld 18. oktober 2022 for våre bedriftskunder

Petter Schjerven er kveldens konferansier
Petter Schjerven er kveldens konferansier

Velkommen til kundekveld

Det er med stor glede vi kan invitere våre bedriftskunder til kundekveld. Kvelden er fylt med nyttige og spennende foredrag, nydelig mat og ikke minst god underholdning.

Petter Schjerven er kveldens konferansier.

Kveldens tema: «Bærekraft og business»

Hvordan kan vi jobbe med bærekraft i bedriften og samtidig skape gode resultater og lønnsom drift?

Se hvilke foredragsholdere som kommer litt lenger ned på siden

Tidspunkt

Tirsdag 18. oktober kl 1800-2300

Sted:

STUP, Thon Hotel Norge

Ta gjerne med en kollega

Vi håper du har lyst til å delta. Og du er hjertelig velkommen til å ta med en kollega.

Påmelding

Meld deg på så fort som mulig eller senest 14. oktober. Det er begrenset antall plasser, så «førstemann til mølla» prinsippet gjelder.

Kveldens foredragsholdere

Petter Schjerven er kveldens konferansier

Petter Schjerven

Kveldens konferansier er kjent fra Typisk norsk (NRK, språk) og Typisk deg (TVNorge, psykologi), og er fjorårets vinner av 71 grader nord, Norges tøffeste kjendis, nemlig Petter Schjerven. 

Petter er kjent fra å formidle tung informasjon på en lettfattelige og engasjerende måte, og vi gleder oss til å ønske han velkommen til vårt kundearrangement som konferansier. 

Pellegrino Riccardi_6

Pellegrino Riccardi

Pellegrino Riccardi er en britisk/italiensk foredragsholder og en av Norges absolutt beste og mest etterspurte foredragsholdere. Han ble kåret til «Årets taler 2020». Pellegrino holder morsomme og engasjerende foredrag om arbeidskultur, kommunikasjon og relasjoner. I kveld setter han fokus på hvordan man kan skape et bærekraftig arbeidsmiljø der folk yter bedre og oppnår bedre resultater for sine arbeidsgivere.

Fra seminar 02.05.2022

Leif Vagle

Leif Vagle har en lang karriere i politiet bak seg og har blant annet ledet avsnittet for organisert kriminalitet og arbeidslivskriminalitet.

Nå leder han FairPlay for å forebygge og bekjempe arbeidslivskriminalitet og sikre et seriøst arbeidsmarked og like konkonkurransevilkår på Agder.

Om FairPlay Agder

Gunn Kirsti Høgøy

Gunn Kristi Høgøy

Gunn Kristi er ansatt i Frende Forsikring og jobber hovedsakelig med pensjonsordninger til bedrifter

Hun retter fokus på hvordan gode personalforsikringer og pensjonsordninger sørger for at bedrifter beholder og tiltrekker seg nøkkelpersonell.  Og hvorfor dette er bærekraftig.

Ingrid Michaelsen

Ingrid Michalsen

Ingrid jobber som leder for strategi og utvikling i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og har de siste årene vært prosjektleder for gjennomføring av bærekraftsundersøkelsen blant medlemsbedriftene.

I kveld presenterer Ingrid resultatene av denne og vil si litt om hvordan vi ligger an med bærekraftsarbeidet i Agder, og hvilke endringer vi ser fra fjorårets undersøkelse. Ser vi forbedringer? 

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt