Gå til sideinnhold
Logg inn

For deg som kunde betyr samarbeidet mellom Spareskillingsbanken og Krogsveen at reisen mellom boliger blir enkel som mulig. Med oss laget får du verdens enkleste boligreise

Sammen brenner vi for å skape den beste boligreisen for deg som kunde

Løsninger tilpasset deg

Skal du kjøpe bolig? Vi i Spareskillingsbanken hjelper deg å finne løsningen som er tilpasset ditt behov og din økonomi – slik at du kan realisere boligdrømmen.

 

Den trygge rådgiver

Når du skal kjøpe bolig lurer du kanskje på hvor mye du kan låne? Vi hjelper deg å avklare dine muligheter og sammen finner vi en løsning som passer for deg slik at du kan realisere boligdrømmen.

 

Kjøpe din første bolig?

Skal du inn på boligmarkedet for første gang? Vi hjelper deg med alt som må på plass, og sørger for at den aller første boligreisen går knirkefritt. Gi oss en lyd – så tar vi en hyggelig prat.

Bekreftelse på finansiering

Har du vært på visning, og funnet det perfekte hjemmet? Da må du ha finansieringen i orden inn i budrunden. Vi hjelper deg så raskt som overhodet mulig med å få finansieringen på plass.

E-takst

Som kunde i Spareskillingsbanken vil du få rabatt på e-takst hos Krogsveen. Våre kunder betaler kr 1000,- (ordinær pris er 2500,-)

Markedspakke

Som kunde hos oss får du 6 000,- i rabatt på markedspakken.

Flytt uten stress

Selger eller kjøper du bolig gjennom Krogsveen slipper du å stresse med vasking, lagring, flytting og transport. De fikser alt! Og best av alt? Ikke dyrere, bare enklere

Tips og råd i boligprosessen

Til toppen