Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Hils på Martin Aanesland – ny bedriftsrådgiver forsikring

Hils på Martin Aanesland – ny bedriftsrådgiver forsikring

Martin Aanesland hjelper deg gjerne med forsikring og pensjon for bedriften din
Martin Aanesland hjelper deg gjerne med forsikring og pensjon for bedriften din

Velkommen

Det er stas for oss å ønske Martin Aanesland velkommen som bedriftsrådgiver på forsikring og pensjon.

Litt om Martin

Martin Aanesland (37) er oppvokst på Birkeland, og har vekslet litt på å bo i Kristiansand og Arendal. Men han landet til slutt i Lillesand, et sted han trives utrolig godt på. Der er han samboer med Lene og har to barn på 13 og 11 år.

Liker å være i aktivitet

Martin elsker å løpe og benytter hver mulighet til en løpetur i de flotte områdene i Lillesand. Både Skifjell, Kniben og Olashei er områder han liker godt å løpe i. Men ikke nok med det, både volleyball og styrketrening står høyt på aktivitetslisten og er du tidlig nok oppe finner du han på Fresh fitness. Men når man har barn må man trå til som frivillig i deres aktiviteter også. Nå er han fotballtrener for laget som sønnen spiller på, og da går det med mange timer til både treninger og kamper.

Om vinteren når skogen i Lillesand er dekket med snø er han glad i å ta med seg skiene til fjells der både langrenns- og slalåmskiene er i bruk.

Har lang erfaring innen forsikring

Martin har mange år bak seg innenfor forsikring og pensjon for bedriftsmarkedet. Vi er glade for at våre bedriftskunder nå skal få glede av denne kompetansen.

Før han kom til oss i Spareskillingsbanken har Martin jobbet i Gjensidige. Der begynte han i 2013. Først 3 år i privatmarkedet før han gikk over til bedriftsmarkedet.

«Jeg er veldig glad for å få Martin som bedriftsrådgiver i banken. Han er en hyggelig, engasjert og utadvendt ung mann, med høy kompetanse og erfaring. Våre kunder vil bli godt ivaretatt av Martin»

Elisabeth Rypestøl, teamleder forsikring

Elisabeth Rypestøl, teamleder forsikring, hjelper deg gjerne med en gjennomgang av ditt forsikringsbehov

Skal jobbe med forsikring og pensjon

Martin skal jobbe tett sammen med våre andre bedriftsrådgivere og sørge for at kunden har de beste løsningene for forsikring og pensjon tilpasset sin bedrift og sine ansatte

«Jeg liker å kartlegge kundens behov, så de er rett forsikret», sier Martin. «Det er viktig at kunden ikke er underforsikret slik at det medfører et økonomisk tap man ikke var klar over. Men like viktig er det at man ikke er overforsikret og har forsikringer man ikke har behov for», poengterer han.

Martin har jobbet lenge i bransjen og sier at han har sett mange løsninger som ikke alltid er til kundens beste. Han brenner også for å få bedriftene til å tenke på gode pensjonsordninger for sine ansatte.

«Mange er faktisk ikke klar over hvor lite pensjon man får når man blir pensjonist»

Martin Aanesland, bedriftsrådgiver forsikring og pensjon

Gleder seg

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene. Jeg skal ha et tett samarbeid med alle de andre bedriftsrådgiverne i banken, og jeg er blitt tatt så godt i mot av hele gjengen

«Det blir spennende å samarbeide med Martin som har lang erfaring som bedriftsrådgiver. Det blir veldig bra for våre kunder.»

Morthen Askildsen, leder bedriftsmarkedet

morthen_2

Velkommen til oss Martin- vi gleder oss også til å bli enda bedre kjent med deg!

Vil du bli kontaktet om forsikring og/eller pensjon.

Legg inn dine opplysninger under – så tar Martin kontakt med deg for en uforpliktende gjennomgang.

Om folk i banken

Nye ansikter i kundeservice

Les mer

Stilling ledig som kunderådgiver

Les mer

Vi er på jakt etter en ny kollega i kundeservice

Les mer

Siri er på plass i bedriftsavdelingen

Les mer

Nå er det Gunn sin tur til å bli pensjonist

Les mer