Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Nettvettsuka

Nettvettsuka

pexels-sora-shimazaki-5935792

I en stadig mer digitalisert verden er tilgangen til internett blitt en integrert del av hverdagen vår. Banktjenester, handleopplevelser, kommunikasjon - alt er nå bare et tastetrykk unna. Med denne økte tilkoblingen følger imidlertid også økte trusler mot personvern og sikkerhet på nettet. Derfor er det avgjørende å sette av tid til å fokusere på nettvett, spesielt når det kommer til økonomiske transaksjoner og bankvirksomhet.

Hva er nettvett?

Nettvett refererer til et sett av retningslinjer og beste praksis for å opprettholde sikkerhet og personvern på nettet. Dette inkluderer bevissthet om potensielle trusler, forståelse av personverninnstillinger, og evnen til å gjenkjenne og unngå svindel.

Vårt ansvar som en digital bank

Som en moderne bank forstår vi viktigheten av å gi deg, våre kunder, en trygg og pålitelig digital opplevelse. Derfor ønsker vi å dedikere en hel uke til nettvett. Målet er å informere og oppmuntre deg til å ta aktive skritt for å beskytte deg selv online.

Hva kan du forvente?

I løpet av denne uken vil vi dele ressurser og tips om hvordan du kan styrke din digitale sikkerhet. Dette vil inkludere veiledninger om hvordan du oppretter sterke passord, identifiserer potensielle svindelforsøk, og bruker våre digitale tjenester på en sikker måte.

Bli med oss på denne reisen

Vi oppfordrer deg til å delta aktivt i denne uken med fokus på nettvett. Gjennom å forstå og implementere grunnleggende prinsipper for nettsikkerhet, kan vi sammen skape et tryggere digitalt miljø for oss alle.

Vi inviterer ungdomskundene våre med på kino torsdag 23. november kl 17 på Kristiansand Kino. Vi har fortsatt ledige plasser:

Fredag 1. desember er det Røykvarslerdagen

Les mer

Tegn Saldo og Bjørnis - vinn kinogavekort

Les mer

Bli med på årets julefrokost

Les mer

Nettvettsuka

Les mer

Stilling ledig som digital markedsfører - vikariat

Les mer

Bli med på kurs i nettvett

Les mer

Søk om midler i Juledryss 2023

Les mer

Eirin er klar for nye utfordringer

Les mer

Nå kan du søke om et av våre idrettsstipender

Les mer

Stilling ledig som bærekraftsansvarlig

Les mer