Gå til sideinnhold
Hjem / Folk i banken / Ny rådgiver på plass i banken

Ny rådgiver på plass i banken

Alf-Helge Holtskog

10. juni var Alf-Helge Holtskog på plass som rådgiver i avdelingen for sparing og plassering. Velkommen!

Fra Søm til Odderhei

Alf-Helge (49) kan vel betraktes som det vi kaller en "ekte sørlending". Han er født og oppvokst på Søm, og når han giftet seg bosatte han seg på Odderhei. En strekning på ca 1 km unna barndomshjemmet. Og her bor han fortsatt, med kone og to døtre på 16 og 19 år.

Erfaring fra ulike bransjer

Alf-Helge har erfaring fra ulike bransjer. Men hovedsakelig har det vært innen finans. Han startet som aksjemegler i DNB, før han var med på å starte opp Sigmafondene, et lokalt fondsforvaltningsfirma.

"Dette var en spennende erfaring som gav meg god innsikt i fonds- og finansmarkedet", forteller Alf-Helge

De siste årene har han vært ansatt hos Kaspar Strømme. Der var det marked, kommunikasjon og kulturbygging arbeidsoppgavene bestod av.

Aktiv og engasjert i lokalmiljøet

Alf-Helge er full av energi og trening er en viktig del av hverdagen. Han foretrekker sykkel, ski og rulleski. Han er også engasjert i lokalsamfunnet og bruker mye tid på klubben i hans hjerte, Randesund IL håndball og har her ansvar for senioravdelingen. Men en enda større lidenskap er trenerrollen for Stjernelaget. Stjernelaget er et håndballtilbud i RIL for barn og voksne med psykisk utviklingshemming. "Å være trener for Stjernelaget er helt fantastisk, og det gir meg så mye. Gleden spillerne viser og utviklingen de har hatt er imponerende", sier Alf stolt.

Skal jobbe med sparing og plassering

Alf-Helge var på plass i banken 10. juni, og arbeidsoppgavene skal i hovedsak være innenfor området sparing og plassering. Det betyr både "tradisjonell" banksparing på konto og plassering i aksjefond og aksjer. Men alle kundene har ulike behov og ønsker for sparingen sin, og det er her Alf-Helge sin kunnskap og kompetanse kommer til sin rett.

"Sammen med kunden finner vi en god løsning som passer til de sparebehovene og - målene de har", sier Alf-Helge. "Ingen har samme ønsker eller behov, og de fleste har ulik tilnærming til risikoen på sparingen sin", avslutter han.

- "Her blir vi godt ivaretatt, og fulgt opp som nyansatt på en varm og profesjonell måte"", sier Alf-Helge om hvordan han ble tatt imot som ny i banken

Alf-Helge Holtskog

Trives du så langt?

"Ja, jeg stortrives", sier han, og forteller videre at han har blitt tatt så godt i mot og er imponert over "onboardings" rutinene banken har.

"Her blir vi godt ivaretatt, og fulgt opp som ny på en varm og profesjonell måte. Spareskillingsbanken er en helt fantastisk arbeidsplass.

Viktig med en god mottakelse

Som arbeidsgiver er det viktig for oss å ta imot nye ansatte på en god måte. De skal bli godt mottatt og føle seg som en del av gjengen fra første stund. Derfor er mottakelse og møter med alle avdelingene en viktig del av "onboarding" prosessen og noe vi bruker mye tid på den første tiden til nye ansatte.

Funfact

"Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid...."sa en klok mann en gang. Men det kunne like gjerne kommet fra Alf-Helge.

Alf-Helge ville finne ut om det gikk greit å gå på rulleski til Hovden. Og det gjorde det. Og det var så gøy at han har gjort det 6 ganger....

Velkommen til oss Alf-Helge

Vi er glade over å ha fått Alf-Helge med på laget. Med en variert og spennende bakgrunn er han et solid tilskudd til banken og klar for å bidra til å ta banken til "nye høyder" i rollen som rådgiver for sparing og plassering

Ta gjerne kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med Alf-Helge? Da er det bare å ringe, maile eller komme innom i Festningsgata 11.

Flere relaterte nyheter

Miljøfond_Bærekraft_Spareskillingsbanken

Vi lanserer Miljøfondet

Les mer
Alf-Helge Holtskog

Ny rådgiver på plass i banken

Les mer
Tobias

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen er her i full sving med undervisning for en av 10. klassene på Vennesla Ungdomsskole

Skoleundervisning i Vennesla

Les mer
Berit Høisen, trainee og bærekraftsansvarlig i Spareskillingsbanken og Espen Zachariassen, compliance ansvarlig, er glade over at vi nå kan lansere  rammeverk for grønne obligasjoner.

Øremerkede penger til grønne formål

Les mer