Gå til sideinnhold
Hjem / Ledige stillinger / Har du lyst til å jobbe med forsikring hos oss?

Har du lyst til å jobbe med forsikring hos oss?

Er du vår nye forsikringsrådgiver?

Har du lyst å jobbe med forsikring i Spareskillingsbanken? Da må du fortsette å lese, for dette er en sjelden mulighet.

Frende forsikring

Vi er på jakt etter en forsikringsrådgiver til salg og rådgivning av Frende sine forsikringer til personmarkedet. Frende Forsikring eies av 27 sparebanker, der vi er en av dem. Frende har gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikringer til både person- og bedriftsmarkedet.

Om jobben

Arbeidsoppgavene vil være salg og rådgivning av skade- og personforsikringer til personkunder. Møtene gjennomføres og avtales på telefon, nett eller i fysiske møter i våre lokaler eller hos kunden.

Forsikringsavdelingen har et eget salgsbudsjett som er en del av felles mål for banken.

Om deg

Vi ser etter deg som har relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskole. Det er en fordel om du har erfaring med salg og rådgivning innen forsikring, men det er ikke et krav. Det er også ønskelig at du har autorisasjoner innen skade-/personforsikringer, men dersom du ikke har det vil vi gi deg all nødvendig opplæring. Det viktigste for oss er at vi finner den rette personen til denne jobben.

Og den rette personen for oss er deg som er selvstendig, effektiv, proaktiv og strukturert. Du er vant med å jobbe målrettet, er resultatorientert og har stor gjennomføringsevne.

Avdelingen består av tre dedikerte rådgivere og det er viktig at du er en god lagspiller som støtter kollegaene dine og deler av kunnskapen din. Det er høyt tempo og det er derfor viktig at du har evnen til å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig.

Hva kan vi tilby deg

Hvis du er den rette for oss kan vi tilby deg jobb på en fantastisk arbeidsplass med kontor midt i hjertet av Kristiansand. Vi har et raust arbeidsmiljø og haug med gode kollegaer.

Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings og pensjonsordninger. Vi har flere ansatte fordeler med blant annet firmahytter i Norge og utlandet.

Syns du dette høres spennende ut?

Da sender du oss en søknad innen fristen 10. februar 2023

Lurer du på noe?

Da må du ikke nøle med å ta kontakt med oss