Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter bedrift / Nina har «byttet beite»

Nina har «byttet beite»

Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Når sjansen til å begynne å jobbe med bedriftskunder dukket opp, var ikke Nina sen om å gripe muligheten.

Du kjenner ho nok

Nina er et kjent fjes for mange av kundene våre i banken. Inntil nylig jobbet hun med lån for personmarkedet, men har nå «byttet beite». Siden desember har hun flyttet lenger inn i lokalene og jobber nå som bedriftsrådgiver i bedriftsteamet.

-Jeg får muligheten til å lære masse nytt, og fortsatt være en del av miljøet hos samme gode arbeidsgiver, da måtte jeg bare gripe muligheten, forteller en fornøyd Nina E. Nilsen.

Kristiansands dame

Nina er ei kristiansandsdame – født og oppvokst i «byen». Ho bor i Vågsbygd sammen med Jan Arvid og har 2 døtre, som begge er på full fart ut i voksenlivet. Dette gir henne mer frihet til å dyrke tur interessen, både til lands og vanns. Du skal ikke se bort fra at du treffer ho på en av sine turer i Vågsbygdskogen, eller i en båt på byfjorden om sommeren.

Ulike roller siden 1997

Nina har vært i Spareskillingsbanken siden 1997. Det høres ikke ut som det er så lenge siden…men det er faktisk 27 år. Gjennom disse årene har Nina hatt ulike roller i banken, de siste årene med kreditt i privatmarkedet, og nå altså i bedriftsavdelingen.

Sammen med resten av bedriftsteamet, som nå teller 5 personer, skal Nina jobbe med både lån, forsikring og pensjon til bankens bedriftskunder.

Nina og Oddi er begge nye i bedriftsavdelingen, og gleder seg til å komme skikkelig i gang.

Oddi ser frem til å ta fatt på oppgavene som senior bedriftsrådgiver i Spareskillingsbanken. Her er han samme med kollega Nina Egedal Nilsen, som også er fersk i bedriftsavdelingen.

-Jeg kjenner jo mange av kundene fra før, men det er allikevel mye som er annerledes på bedrift. Det er en del å sette seg inn i, sier Nina. -Men jeg er så glad for denne muligheten og gleder meg til å bli kjent med kunder og samarbeidspartnere på en ny måte.

Visste du dette om Nina

Hun er gjerne å se på dansegulvet, og sykler til jobb året rundt.

Ta gjerne kontakt

Hvis du vil ha et møte med Nina er det bare å ta kontakt. På mail, telefon eller ta turen innom oss i Festningsgata 11.

Mer om folk i banken

7 1

Stilling ledig som Controller

Les mer
6

Stilling ledig som Kunderådgiver sparing og plassering

Les mer
IMG_1280

Stilling ledig som Compliance-ansvarlig

Les mer
27

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Nina har "byttet beite"

Les mer