Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Fra dagligbank til digital markedsfører

Fra dagligbank til digital markedsfører

Kristin riktig 2

Etter 7 måneder i dagligbank kan vi ønske Kristin Marie Pedersen velkommen til vårt team på markedsavdelingen. De siste månedene har inneholdt mye kundekontakt, hvor hun har blitt godt kjent med spørsmål og problemstillinger som banken blir kontaktet om. Dette vil hun ta med seg inn i en ny rolle som digital markedsfører. Her vil hun jobbe kreativt med å kommunisere relevant informasjon, hjelp og annet som foregår i banken på våre digitale plattformer.

Litt om Kristin

Kristin er 28 år og er fra Kristiansand. I mai giftet hun seg, i dag bor hun og mannen på Flekkerøy. Hun er aktiv, sosial, elsker spontanitet og eventyr. Dette er en jente som trives med å reise, møte nye kulturer og nye utfordringer. Hun har blant annet bodd på Hawaii og i California, hvor hun har vært student. En perfekt dag for Kristin inneholder varmt vær, aktivitet og venner. Hun er kjent for å være engasjert, initiativrik og positiv.

Inntrer en nyopprettet stilling

Hun har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse fra Universitet i Agder, og har tidligere jobbet med flere ulike prosjekter som inneholder markedsføring, strategi tenkning og event planlegging. Kristin inntrer en nyopprettet stilling, og det blir spennende å ha henne med på teamet. Mye av hva du vil se bli publisert fremover vil blant annet Kristin være en del av.

Om folk i banken

Stilling ledig som digital markedsfører – vikariat

Les mer

Eirin er klar for nye utfordringer

Les mer

Nye ansikter i kundeservice

Les mer

Stilling ledig som kunderådgiver

Les mer

Vi er på jakt etter en ny kollega i kundeservice

Les mer