Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Kunderådgiver som brenner for de gode relasjonene

Kunderådgiver som brenner for de gode relasjonene

IMG_0683

Stian Johnsen (34) er endelig på plass i låneavdelingen i banken. Her skal han jobbe med både lån, sparing og forsikring og er allerede godt i gang med oppgavene.

Stian kommer fra tilsvarende stilling i Nordea og var der i 11 år før han takket ja til å begynne hos oss som rådgiver på privatmarkedet. 2. januar hadde han sin første arbeidsdag hos oss. Erfaringen fra Nordea er nyttig å ha med seg, og vil gjøre at han raskt er på plass i oppgavene hos oss.

Brenner for å skape gode relasjoner

Stian er vokst opp på Hellemyr, men de siste årene er det Søm som har vært hjemme for han. På Søm bor han sammen med samboeren og de to barna som er 4 og 12 år.

Hos oss i Spareskillingsbanken vil Stian jobbe med lån, sparing og forsikring for personmarkedet.

-Jeg stortrives sammen med kundene og jeg er veldig opptatt av å skape gode relasjoner, forteller Stian. -Jeg trives også veldig godt i arenaer der jeg kan skape nye relasjoner og nettverk, sier han.

Lokalpatrioten

Det er viktig med et godt arbeidsmiljø, og en god kultur. Det er noe vi til en hver tid jobber aktivt med i banken. Vi er opptatt av å skape stolthet til arbeidsplassen og – oppgavene. Og vi vil at kundene skal kjenne på den energien når de er i kontakt med oss.

-Så langt opplever jeg Spareskillingsbanken som en herlig blanding av kompetanse, erfaring og energi, forteller Stian, og fortsetter -Jeg er en aldri så liten lokalpatriot og bankens tydelige lokale profil her i byen passer meg perfekt. – (og allerede med stolthet i stemmen hører vi)

Lidenskap for fotball

Men livet er ikke alltid bare jobb. Og når Stian ikke er å finne i banken i Festningsgata finner du han gjerne på en fotball- eller golfbane. -Jeg ikke bare liker fotball, jeg er lidenskapelig opptatt av fotball, sier Stian med et smil. Men selv om fotball er en lidenskap er det også veldig viktig å tilbringe tid med familie og venner, og følge opp barna på det de er med på av aktiviteter.

Funfact

-Jeg vil heller bryte med en løve fremfor å treffe på en huggorm

Stian Johnsen

Ta gjerne kontakt

Vi er glade for å ha fått Stian til Spareskillingsbanken. Og han riktig bare «spinner» etter å komme i gang med oppgavene. Hvis du ønsker å kontakte han, er det bare å sende han en mail, ringe eller komme innom på en kopp kaffe i Festningsgata 11.

IMG_0683

Stian Johnsen

[email protected]

911 92 035

Mer om folk i banken

7 1

Stilling ledig som Controller

Les mer
6

Stilling ledig som Kunderådgiver sparing og plassering

Les mer
IMG_1280

Stilling ledig som Compliance-ansvarlig

Les mer
27

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Nina har "byttet beite"

Les mer