Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Sommervikarer

Sommervikarer

IMG_1989

Sommeren er i full gang, og det betyr at våre sommervikarer har tatt over noen arbeidsoppgaver mens våre faste ansatte er på ferie.

IMG_1989

Iben Andås, kundeservice

Iben Andås (22) har hatt sommerjobb i banken de siste 7 årene. Og da er hun å treffe i 1 etasje i kundeservice. Der hjelper hun kundene med daglige banktjenester på telefon og epost.

"Jeg syns det er gøy å jobbe i Spareskillingsbanken på sommeren. Jeg har jo vært her nå i 7 år, så det er vel et tegn på at jeg trives godt"

Iben Andås

Skal bli lærer

Når Iben ikke er på kundeservice hos oss i Spareskillingsbanken, er hun å finne på UIA der hun til høsten skal i gang med siste året på lærerstudiet.

Sommeren nytes i "sjibbua"

Ellers så skal sommeren nytes med bading, soling og avslapping på familiens "sjibbu" på Flekkerøya. Og kanskje det blir tid til en tur over dammen til Danmark.

Cathrine Michelsen Nor, kundeservice

Andre året med sommerjobb i banken

IMG_1963

Cathrine er tilbake for sin andre sommer hos oss i banken. Hun jobber i kundeservice, og sitter smilende og tar deg imot når du kommer inn i banken.

Akkurat ferdig med bacheloren

Som student ved UIA med en nylig fullførst bachelorgrad i statsvitenskap, ser hun frem til å jobbe i sommer før hun tar fatt på masteren til høsten.

"Jeg stortrives med sommerjobb i banken. Det er utrolig mange hyggelige kunder innom banken hver dag"

Cathrine Nor Michelsen

Kanskje tid til en spontan reise i august?

Mellom arbeid og studier, gleder hun seg til å tilbringe tid med venner, nyte sommerværet og kanskje ta en spontan reise i august

Fillip Myhren Ormestad, kundeservice

Sommerjobb i banken for andre gang

Fillip er akkuratt ferdig med videregående og har sommerjobb i banken for andre gang. Han er på plass i kundeservice og hjelper kundene med daglige banktjenester på telefon og mail.

IMG_2028

"Jeg ser på sommerjobben som en verdifull mulighet til å skaffe arbeidserfaring før jeg bestemmer meg for studieretning"

Fillip Myhren Ormestad

Skal bare nyte sommeren

Han gleder seg til å tilbringe tid med familie og venner i sommerferien og bare nyte sommeren på sørlandet.

Mathea Nygård, kundeservice

Dette er Mathea Nygård (21) sin første sommer i banken. Hun skal jobbe på kundeservice hvor hun hjelper med daglige banktjenester. Hun tar imot kunder på telefon men vil også ta imot kunder som kommer inn i banklokalene.

Studerer i Oslo

Når ikke Mathea er hos oss i banken. Studerer hun i Oslo, hun er akkurat ferdig med første året og gleder seg til å gå videre på andre året.

Sommervikarene hos banken er klare til å gi kundene den beste servicen og hjelpen som våre kunder trenger.

Berit Høisen, trainee og bærekraftsansvarlig i Spareskillingsbanken og Espen Zachariassen, compliance ansvarlig, er glade over at vi nå kan lansere  rammeverk for grønne obligasjoner.

Øremerkede penger til grønne formål

Les mer
Skillingsfondet_jente_høyde

Årets første gavedryss

Les mer
IMG_7124

Det er enkelt å komme i gang med sparing i aksjefond

Les mer
Nina Messel hjelper deg med forsikringene dine.

Nina hjelper deg med forsikring og pensjon for bedriften din

Les mer
6

Stilling ledig som kundeservicemedarbeider

Les mer