Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Trekløveret på kundeservice
Kristin Marie Tharaldsen og Audun Engebretsen stortrives med å jobbe i Spareskillingsbanken

Trekløveret på kundeservice

Når du ringer eller er innom oss er det en stor sjans for at du treffer på Linda, Kristin eller Audun. De jobber i kundeservice og skal sørge for at du får den beste kundeopplevelsen når du er i kontakt med oss.

Vi er opptatt av å til enhver tid ha lojale og fornøyde kunder, og for å klare det må vi ha de beste folka med på laget.

Her er 3 av dem

Linda Strømme Smith hjelper kunden med alle daglige banktjenester.
Linda Strømme Smith hjelper kunden med alle daglige banktjenester.

Linda Strømme Smith

Linda er ei Kristiansandsdame som opprinnelig er fra Kongsgård 1. Men for 2 år siden flyttet hun med mann, 2 barn og hund til Kanalbyen. Og der stortrives hun i en lettstelt ny leilighet med kort vei til by, sjø og alt som byen har å by på. Nærheten til Odderøya er perfekt når hun skal på tur i skog og mark med familiens 4 beinte venn.

Hun har en lang bakgrunn fra offshorebransjen, og i tillegg har hun drevet eget helse og omsorgsforma.

Dersom du er innom banken i 1. etasje ser du nok Linda i lokalene. Hun hjelper med alle daglige banktjenester, valutahåndtering og kunderådgivning.

«Jeg trives så godt, og arbeidsmiljøet er helt supert», sier Linda fornøyd

Kristin Marie Tharaldsen og Audun Engebretsen stortrives med å jobbe i Spareskillingsbanken
Kristin Marie Tharaldsen og Audun Engebretsen stortrives med å jobbe i Spareskillingsbanken

Kristin Marie Pedersen (27)

Ringer du banken er det store sjanser for at du får Kristin på tråden. Hun jobber på kundeservice og har hjelper kundene på telefonen med det de måtte ha av spørsmål.

Hun er opprinnelig fra Rogaland, men flyttet til Kristiansand som ganske liten – så hun betrakter seg selv om kristiansandsjente. I mai giftet hun seg, og eventyrlysten som hun er dro de på en lang bryllupsreise.

Kristin har en bachelor i markedsføring og ledelse, og ved siden av jobb er hun nå i gang med master i Global Development. Den tiden som er igjen av døgnet liker hun å trene, gå turer, reise og oppleve nye ting.

«Det er så mange hyggelige kunder og kollegaer, og jeg trives så godt med arbeidsoppgavene», poengterer Kristin.

Audun Engebretsen (33)

Audun er søgnegutt som endelig har landet på Sørlandet igjen etter å ha bodd flere andre steder både i Norge og utlandet, blant annet Bergen, Hemsedal, Tyskland og Hawaii. Han er utdannet siviløkonom fra NHH  og har studert journalistikk på NLA og idrett/personlig trener på Uia.

Ski og båtliv er han veldig glad i, og han elsker å se fotball på TV, og når Tottenham spiller er det ingen som får han bort fra skjermen. Musikk er også en stor lidenskap, og han hadde en drøm en gang om å bli DJ eller musikkprodusent.

Men nå er vi så heldige å ha Audun hos oss i banken. Du treffer han både på telefonen og i kundeservice i 1. etasje. Han trår til der det trengs, og trives veldig godt med det. Han har ikke jobbet i bank før han kom til oss, og det er mye å sette seg inn i. «Men det trives jeg veldig godt med», poengterer han.

«Det er sosialt og lett og bli kjent med folk i Spareskillingsbanken, sier Audun «og det gjelder både kunder og kollegaer»

Folk i banken

Alf-Helge Holtskog

Ny rådgiver på plass i banken

Les mer
Tobias

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Nina har «byttet beite»

Les mer
IMG_0683

Kunderådgiver som brenner for de gode relasjonene

Les mer
IMG_0856

Bedriftsavdelingen har styrket laget

Les mer