Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Hils på Vegard Utsogn (23)- ny medarbeider på kundeservice

Vegard Utsogn (23) – ny medarbeider på kundeservice

Ekte greipstadgutt

Vegard er 23 år og er en ekte greipstadgutt. Selv om han de siste årene har studert på UiA pendlet han hver dag frem og tilbake. Han er fortsatt bosatt i Greipstad og nå går turen hver dag på jobb hos oss i Spareskillingsbanken.

Sørger for at du får den hjelpen du trenger

I Spareskillingsbanken jobber Vegard på kundeservice. Han hjelper kunder som er innom oss, ringer banken eller sender en melding på e-post eller i nettbanken. Vegard sørger for at våre kunder får den hjelpen de trenger uansett hvilken kanal de henvender seg i.

Bachelor om organisasjonskultur

På universitetet har han tatt en bachelor om organisasjonskultur i sparebanker. Noe som jo er «spot on» i forhold til å jobbe i en lokal sparebank. Organisasjonskultur er viktig, og avgjørende, for å være en god bank for både kunder og ansatte. Vi ser frem til å lese Vegards bacheloroppgave å få nyttige innspill.

NinaM

Jeg ønsker å bidra til å utvikle banken slik at vi kan tilby enda bedre service og totalopplevelse for bankens kunder

Vegard Utsogn, kundeservice

Aksjer og finans

Utenom studier og jobb er Vegard lidenskapelig opptatt av aksjer og finans. Han sier selv av det er dette han har brukt mest tid på de siste årene når han ikke har vært på jobb eller skole. Og det er jo en interesse som passer godt inn vår bransje. Kanskje det er noe han har lyst til å jobbe enda mer med fremover. «Time will show»

Enda bedre totalopplevelse for kundene

«Jeg ønsker å bidra til å utvikle banken slik at vi kan tilby enda bedre service og totalopplevelse for bankens kunder», sier Vegard med stort engasjement.

Med sin bachelor om organisasjonskultur i sparebanker gleder vi oss til å få nyttige innspill i vårt arbeid med å utvikle banken videre.

«Jeg har blitt veldig godt tatt i mot og trives veldig godt med arbeidet jeg gjør, og samarbeidet med alle kollegaene i banken», avslutter Vegard.

Velkommen til oss Vegard. Vi er glade for at du vil jobbe sammen med oss!