Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Vi har signert ny sponsoravtale med Lauvåsen IF

Vi har signert ny sponsoravtale med Lauvåsen IF

IMG_6329

Onsdag 22. mars møtte vi leder i Lauvåsen IF for å signere en 3 årig avtale med klubben. Lauvåsen IF legger stor vekt på inkludering og idrettsglede, og klubben har gjort noen imponerende tiltak for å oppnå dette målet. Det er noe vi som sponsor blir både inspirert og stolt over å høre.

Litt om Lauvåsen IF

Lauvåsen IF er en unik klubb som ønsker å skille seg ut fra mengden. Dette skyldes hovedsakelig at klubben tilbyr et bredt utvalg av idretter og har fokus på inkludering og bekjempe utenforskap. Målet til klubben er å være den ledende aktøren innen inkludering innenfor breddeidrett.

Vårt overordnede mål er å være best når det kommer til inkludering og bekjempe utenforskap. Vi har en lidenskap for å skape idrettsglede i alt vi gjør

Gerth Scerri, leder Lauvåsen IF

Design uten navn-4
Stor gleder for begge parter når avtalen ble signert i banken onsdag 22. mars. Fv. Gert Scherri (Lauvåsen IF) og Lene Heia (Spareskillingsbanken)
Stor gleder for begge parter når avtalen ble signert i banken onsdag 22. mars. Fv. Gert Scherri (Lauvåsen IF) og Lene Heia (Spareskillingsbanken)

Vinner av "Idrettsglede for alle" 2021

I november 2021 vant Lauvåsen "Idrettsglede for alle"- prisen, som anerkjenner klubben for sitt fokus på inkludering og for å skape glede gjennom idretten. Dette er en viktig anerkjennelse av klubbens engasjement for å inkludere alle.

Et bredt utvalg av idrettsgrener

Ved å tilby et bredt utvalg av idrettsgrener, inkluderer Lauvåsen IF flere mennesker.

"Vi forstår at ikke alle har en interesse for lagsporter som fotball og håndball, og derfor er det viktig for oss å tilby plattform for ulike type idretter. Dette gjør det mulig for flere å finne en idrett som passer best for dem og gir dem muligheten til å utforske sine interesser og evner", forteller Gert

Trenere med positiv holdning

For Lauvåsen er det avgjørende at barna gleder seg til trening og opplever et trygt og positivt miljø. De legger stor vekt på å finne trenere med idrettslig kunnskap og en positiv holdning. Det er viktig at trenerne i klubben har et stort hjerte og bidrar positivt til fellesskapet.

Mye spennende aktivitet i klubben

I klubben skjer det mye spennende aktiviteter om dagen. Det er veldig mange basketballkamper som skal spilles fremover, og klubben har vunnet mange av kampene så langt. I forhold til karategruppen så har det blitt en del turer til Sveits, Polen og Italia for stevner.

Stor medlemsvekst de siste årene

Antall medlemmer har økt betraktelig de siste årene. Siden 2015 har det blitt 400 medlemmer. Dette skyldes at profilen til klubben treffer godt. Klubben har i løpet av 2022 åpnet opp avdeling på Hellemyr, Flekkerøy og nå ny avdeling neste uke i Bodø. De har hjulpet tre personer fra utlandet med å komme i gang med kinesisk kickboksing. Klubben tok de blant annet med til NM i Kristiansand og EM i Stockholm, hvor de alle tre vant medaljer.

Bidrar til satsing på E-sport

"Vi i Spareskillingsbanken er svært begeistret for samarbeidet med Lauvåsen IF, og ser frem til å jobbe sammen for å utvikle idrettsmiljøet videre. I avtalen skal vi ha et spesielt fokus på e-sport, og er ivrige etter å bidra for å styrke denne voksende idretten sammen med Lauvåsen IF", avslutter Lene Heia, leder for marked i Spareskillingsbanken

Vi i Spareskillingsbanken er svært begeistret for samarbeidet med Lauvåsen IF, og ser frem til å jobbe sammen for å utvikle idrettsmiljøet videre. I avtalen skal vi ha et spesielt fokus på e-sport, og er ivrige etter å bidra for å styrke denne voksende idretten

Lene Heia, leder salg og marked Spareskillingsbanken

Design uten navn-5

Fakta om Lauvåsen IF

Hvor

Lauvåsen ligger i Kristiansand Kommune. Nærme Sørlandsparken, Hånes og Tveit.

Når ble klubben stiftet

Lauvåsen IF ble er en ganske ny idrettsklubb og ble stiftet i 2015.

Idrettsgrener

Karate, innebandy, volleyball, basketball, E-sport, dans, friluftsgruppe med fisking, sirkeltrening, opp og hopp og barneidrett.

Vi gleder oss til samarbeidet med Lauvåsen IF

1679492840949837 2


IMG_8089 (1)

Vi er først med BankAxept betaling i Apple Pay

Les mer
boble bingo

Bli med på "Barnas Boble bingo"

Les mer
17.mai illustrasjon1 2024

Snart 17. mai: På tide å børste støvet av Vipps?

Les mer
Verdigjenstandsforsik.b48ba552.fill-1440x590.format-jpeg

Har du forsikret bunaden din?

Les mer
pexels-pixabay-159395

Ikke bli et pengemuldyr

Les mer