Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Nye steg i vår satsning på bærekraft

Nye steg i vår satsning på bærekraft

27

1. mars var Tobias Øverli på plass som ny bærekraftsansvarlig i Spareskillingsbanken.

Vi tar bærekraft på alvor

Etter å ha hatt bærekraftsansvarlig gjennom Trainee Sør de siste 6 månedene har banken nå tatt sats og viser at vi tar bærekraft for alvor. Tobias Øverli var på plass i rollen som bærekraftsansvarlig 1. mars i år.

Tobias (31) er opprinnelig fra Arendal, men har bosatt seg på Odderhei sammen med samboeren sin. Og i juli venter de sitt første barn sammen.

Variert bakgrunn

Tobias har en variert bakgrunn. Har en bachelor i historie, enkeltemner innen media og kommunikasjon, statsvitenskap. multimediateknologi og design. I tillegg har han en master fra Shift – Entrerprenørskap og innovasjon.

Sin unge aldre til tross har han vært innom en del gründerskap, blant annet et coworking felleskap, digital plattform for styrearbeid og utvinning av næringsinnhold fra mikroalger.

De siste 18 månedene har Tobias vært en del av Trainee Sør programmet. Første utplassering var i Å Energi, som forretningsutvikler på et prosjekt som tar for seg handel av fleksibilitet i strømnettet. Andre plassering var hos AKT hvor han var prosjektleder for et forprosjekt om å etablere et bedriftsmarked.

Siste plassering var hos Arendals Fossekompani hvor han jobbet i kommunikasjonsavdelingen, og hadde hovedansvaret for sponsorater og partnerskap.

Bærekraftsansvalig i Spareskillingsbanken

Og nå er han på plass hos oss i Spareskillingsbanken, som bærekraftansvarlig. Da skal han ha hovedansvar for alt av rapportering som er relatert til bærekraft og ESG.

Tobias vil også ha ansvar for å videreutvikle bankens initiativ og ansvar innen ESG. En del av jobben er også å følge opp relaterte direktiver som kommer fra EU og Norske stat. 

- "Jeg trives veldig godt i banken. Jeg har fått hyggelige og imøtekommende kollegaer. I tillegg har jeg fått et spennende ansvarsområde hvor banken våger å satse", forteller Tobias 

28

Brettspill, frisbeegolf og opera

Når Tobias ikke er på jobb er det mange ting han liker å holde på med. Både brettspill og frisbeegolf er prioriterte aktiviteter men også næringsarrangementer er noe han liker å delta på. Men det spørs om ikke han får litt andre fritidsaktiviteter når han i juli blir pappa for første gang.

- Selv om jeg ikke kan synge, så har jeg faktisk sunget opera foran 150 mennesker, forteller Tobias når vi spør etter en fun fact. Og det syns vi er imponerende og tøft.

Velkommen til oss Tobias

Vi er glade over å ha fått Tobias med på laget. Med en variert og spennende bakgrunn er han et solid tilskudd til banken og satsningen på bærekraft.

Ta gjerne kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med Tobias? Da er det bare å ringe, maile eller komme innom i Festningsgata 11.

Flere relaterte nyheter

7 1

Stilling ledig som Controller

Les mer
6

Stilling ledig som Kunderådgiver sparing og plassering

Les mer
IMG_1280

Stilling ledig som Compliance-ansvarlig

Les mer
Bildetekst: Fra venstre, Bjørn Edvart Andersen, Cato Baarli, Nicolai Gundersen, Erik Mulstad, Wilhelm Berg-Heimdal, Håkon Sørensen, Teodor Johnsen Horne, Malin Gloppen-Pedersen, Patrick Knutsen

-Det hender vi fikser ting

Les mer
27

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer