Gå til sideinnhold
Hjem / Bærekraft / Samfunnsansvar / Skoleundervisning


Skoleundervisning

Gjennom skoleundervisning er målet å øke ungdommers økonomiske forståelse. Vi ønsker at ungdommen får verktøy til å kunne foreta økonomiske vurderinger og ha mer fokus på fornuftig forbruk.

_MG_0253

Hvem kan delta i skoleundervisningen?

Alle ungdomsskole klasser i Kristiansand kan melde seg på undervisningsopplegget. Det er fag-/kontaktlærer som får invitasjon og melder på sin klasse.

Undervisningstime

Vi tilbyr skolene i regionen vår undervisningstime med økonomi som tema. Undervisningen gjennomføres av våre bankrådgivere i skolens klasserom. Dersom skolene ønsker det kan vi også ta imot klassene i våre lokaler i Festningsgata 11.

Undervisningstimen er 60 minutter.

Dersom skolene ønsker å samle flere klasser i felles rom, er det helt i orden for oss.

Det faglige innholdet

Det faglige innholdet er litt variert, men alt er knyttet opp til fornuftig forbruk og økonomiske vurderinger. Vi følger et fast opplegg, men dersom noen av skolene/klassene har spesielle temaer de vil vi skal innom gi beskjed i forkant, så skal vi prøve å få det med. Opplegget har også henvisninger til læreplan for matematikk og samfunnsfag.

Faste temaer i undervisningstimen

  • Sparing
  • BankID
  • Budsjett
  • Kredittkort og lån
  • Svindel og sikkerhet

Bærekraftig lokalsamfunn

Undervisning er en del av vårt fokus på bærekraft med å være en aktiv bidragsyter i utviklingen i et bærekraftig lokalsamfunn.

Spørsmål?

Da er du velkommen til å ta kontakt med en av oss. Ta også gjerne kontakt hvis du ønsker å ha besøk av oss i din klasse.