Gå til sideinnhold
Hjem / Megler / Teglstien Terrasse
tegl4

Teglstien Terrasse

tegl3

Eiendomsmegler Krogsveen presenterer

Vår gode samarbeidspartner Eiendomsmegler Krogsveen presenterer nytt prosjekt på Lund. Teglstien Terrasse er 10 romslige leiligheter attraktivt beliggenhet med sjøutsikt og parkering i parkeringskjeller

Førsteklasses beliggenhet

Førsteklasses beliggenhet på en av de flotteste plassene på attraktive Lund. Ønsker du å bo i et urbant miljø, men uten byens larm og støy. Ønsker du nærhet til sjø og fantastiske uteområder rundt Bertesbukta, men kunne hive deg på sykkelen til sentrum. Ønsker du deg alt av fasiliteter rundt deg, men kunne kjenne på roen, da bør du ta en titt på Teglstien Terrasse.

TEglstien 3

Høy kvalitet og sjøutsikt

Her får du nye lekre leiligheter med gjennomgående høy kvalitet. Alle leilighetene får store terrasser og uteområdet å boltre seg på. Flere av leilighetene har fantastisk sjøutsikt utover Byfjorden og holmer og skjær.

Romslige leiligheter

Vi har valgt å strekke oss litt lengre, derfor er alle leilighetene av den romslige størrelsen, og de fleste inneholder 2 til 3 soverom og 1 til 2 bad. Bygget som er tegnet av NOVO arkitekter, har lagt fokus på lys, åpne rom og moderne uttrykk.

Følelsen av å fortsatt bo i en del av en stor enebolig og ikke en blokk, skaper det private hjem!

Leilighetene på hagenivå får ekstra store terrasse.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Jøran eller Jon i Eiendomsmegler Krogsveen for mer informasjon. Deres kontaktinformasjon finner du nedenfor

Jøran Flakk
Jon Fadnes