Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter bedrift / Lokal entusiasme

Lokal entusiasme

Hvis du blander litt kjeft med en stor dose kjærlighet, får du Urban Fitness.

Noe for alle

I januar 2020 startet Urban Fitness opp i sine lokaler på Lund i Kristiansand.  Selv beskriver de seg som gymmet der topptrente og utrente kan trene sammen. Urban Fitness er et personlig konsept der medlemmene får tett oppfølging, og målet er at de skal bli sterkere i sin egen hverdag. Derfor har de delt opp konseptet sitt i to: Get fit og Stay fit. Noe for alle.

«Vi voksne, spesielt de som sitter mye på kontoret, er altfor dårlige til å bevege oss. Barn derimot, de er våre forbilder. De beveger seg perfekt. Vi henter derfor mye inspirasjon i dem, og putter ofte inn litt lek i treningen. Det skal være som en gøy gymtime», sier Miriam Mumtaz.

Hun er gründer og eier sammen med Anne Wikøren Urban Fitness.

Kjærlighet for lokale gründere

Fra Urban Fitness startet opp har de vært kunde hos Spareskillingsbanken. For dem ble det avgjørende at banken hadde lokal tilhørighet og at de forstår Sørlandet på en helt spesiell måte.

Helt fra første stund opplever vi Spareskillingsbanken som nysgjerrige på oss og det vi driver med.

Anne Wikøren, Administrasjonsansvarlig og medeier i Urban Fitness.

«

Vi har en spesiell kjærlighet for lokale, og spesielt for lokale gründere. Det er så gøy å se Urban som tør å skape noe fra intet, og se deres entusiasme i det de gjør.

For oss er det viktig å kunne hjelpe, heie og backe de i deres arbeid, og samtidig legge til rette for deres vei videre, sier Kristin Rege Nygård i Spareskillingsbanken.

For Urban har møtet med Spareskillingsbanken vært utelukkende positivt

«Det er jo noe med det å bli møtt av en bank som viser så mye entusiasme ovenfor det vi jobber med. Det gjør noe med videre drift og utvikling av konseptet – for ikke å glemme motivasjonen til å satse videre», sier Anne Wikøren.

Konsepter mot næringslivet

Det skal, ifølge Miriam og Anne, ikke mere til for å få mer overskudd og en mer aktiv hverdag. Noe de fleste ønsker, og som Urban Fitness vil bidra til å gjøre noe med. De kan nemlig tilby bedrifter i Kristiansand muligheten til å få mer aktive ansatte. Med ulike konsepter som er rettet mot næringslivet, vil de ansatte kunne trene i lunsjen eller få tilbud om en bedriftsavtale der de ansatte får medlemskap til en litt rabattert pris.

trening

Har ivrige trenere

«Vi har trenere som er veldig ivrige, og som ønsker å være ute på oppdrag. De ønsker å bidra til bedre helse. Våre trenere er fra flere ulike steder i verden, noen har drevet med idrett på høyt nivå, men felles for de alle er at de har bred og ulik erfaring som våre medlemmer får mye glede av», sier Miriam Mumtaz

Kribler det i kroppen?

Kjenner du det kribler litt i kroppen etter å teste ut dette treningskonseptet? Det skjønner vi godt! Hos Urban Fitness får du faktisk 3 gratis prøvetimer, en god dose positiv energi, og med gratis parkering rett utenfor er det vel egentlig ikke så mye mer å tenke på?

Spareskillingsbanken er stolt av å kunne bidra til at lokale gründere lykkes