Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / 3 nye år med KIF- friidrett

3 nye år med KIF- friidrett

Vi har signert 3 nye år med KIF-Friidrett. Fv. Inger Steinsland, leder i KIF-friidrett og Lene Heia, leder for salg og marked i Spareskillingsbanken

Vi kan stolt fortelle at vi har forlenget sponsoravtalen med KIF friidrett. Et samarbeid som har strekt seg over tiår, og med god grunn.

Fokus på paraidrett og bredde

De jobber systematisk, strukturert, har dedikerte og engasjerte ledere og trenere og planlegger langsiktig. I tillegg til at de klarer de å få frem gode enkeltutøvere som presterer på nasjonalt og internasjonalt nivå, har de et ekstremt stort breddefokus og ikke minst et hjerte for paraidrett som også er et stort fokusområde i KIF-friidrett.

Og dette er noe som banken også ønsker å ha et spesielt fokus på. Vårt engasjement og sponsoravtale med KIF-friidrett de neste årene skal i hovedsak brukes til satsningen innen paraidrett.

Lene Heia

-Vi gleder oss til fortsettelsen med KIF-friidrett og til å følge satsningen innenfor både bredde- og paraidrett.

Lene Heia, leder salg og marked i Spareskillingsbanken

Ildsjelen Inger Steinsland

Inger Steinsland er leder for idrettsforeningen og har vært det i en årrekke. Hun er en ildsjel uten sidestykke, som brenner for både klubben og alle utøverne.

Inger Steinsland, mangeårig leder og ildsjel i KIF friidrett
Inger Steinsland, mangeårig leder og ildsjel i KIF friidrett

-Det viktigste er at alle som er i klubben utvikler seg og trives. Og selvfølgelig er det viktig at de beste lykkes. Men vi har et stort fokus på trivsel og tilhørighet, sier Inger Steinsland, leder i KIF-friidrett, og legger til -det er viktig at utøverne har fokus på individuelle mål og resultater. Det bidrar til utvikling og motivasjon.

Fakta om KIF-friidrett

  • Kristiansands Idrettsforening ble stiftet 19.januar 1921
  • I mange år var aktivitetene i klubben  håndball og friidrett
  • Nå er KIF Friidrett en ren friidrettsklubb
  • Det er omlag 250 medlemmer i klubben
  • KIF- huset er klubbhuset vårt og ligger ved Kristiansand stadion

Kilde: https://www.kif-friidrett.no/klubben/

3 nye år med KIF- friidrett

Linktekst