Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Bedriftsavdelingen har styrket laget

Bedriftsavdelingen har styrket laget

IMG_0856

Vi ønsker Odd-Arild Skonhoft velkommen til Spareskillingsbanken. Han var på plass som senior bedriftsrådgiver hos oss 2. januar 2024.

- Jeg hadde lyst til å tilbake til bankbransjen, og når denne sjansen dukket opp, var jeg ikke i tvil, sier Odd-Arild, eller Oddi som han helst vil bli kalt, «jeg måtte bare gripe denne muligheten, sier han.

Og det er vi veldig glade for!

Fotballgutt fra Tveit

Odd-Arild er opprinnelig Tveit gutt. Han vokse opp der, og bodde der inntil han i 1993 flyttet for å gå på skole i Trondheim. Men allerede året dro han til Stavanger for å kombinere studier og spille fotball for Bryne. Fotballen har vært en stor lidenskap og en viktig del av Oddi i alle år. Når han fikk mulighet til å spille for Vigør i 1996 gikk turen hjemver til Sørlandet igjen. Etter å ha spilt for både Vigør og MK (Mandalskameratene) landet han «for godt» for 20 år siden på Hellemyr. Der bor han fortsatt sammen med sin kone. Inntil nylig bodde også sønnene der på 20 og 22 år, men de studerer i Oslo, så redet hjemme på Hellemyr er for tiden tomt.

Oddi ser frem til å ta fatt på oppgavene som senior bedriftsrådgiver i Spareskillingsbanken. Her er han samme med kollega Nina Egedal Nilsen, som også er fersk i bedriftsavdelingen.
Oddi ser frem til å ta fatt på oppgavene som senior bedriftsrådgiver i Spareskillingsbanken. Her er han samme med kollega Nina Egedal Nilsen, som også er fersk i bedriftsavdelingen.

Fra bank til salg/marked og tilbake igjen

Den første jobben han som nyutdannet siviløkonom hadde var som bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør. Deretter ble det 5 år i Kvinesdal Sparebank, som bedriftsrådgiver, men også som leder for bedrift, i tillegg til å være kredittsjef. Etter hvert ble lysten til å prøve noe annet for stor, og han hoppet av «bankkarusellen» og begynte å jobbe med salg og marked. Først 3 år i Kredinor, deretter et lite stopp på 1,5 år i Kreditorforeningen Sør. På begge disse stedene jobbet han som markedssjef. Og for 6 år siden begynte han som markedsleder i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (NiKR). Men nå er ringen sluttet – han er tilbake i bank, som senior bedriftsrådgiver hos oss i Spareskillingsbanken.

«Jeg hadde et ønske om å tilbake til bank før jeg ble 50. På 50 årsdagen min signerte jeg med Spareskillingsbanken», sier en fornøyd Odd-Arild.

Er kommet "hjem"

Oddi forteller at det har vært skikkelig gøy å begynne i bank igjen. Han forteller at han har blitt så godt tatt i mot av både kundene i banken og ikke minst alle kollegaene.

-Det har vært så gøy, det er akkurat som å ha kommet «hjem», sier han. Den første utfordringen er å bli kjent med systemene, de er jo alltid nye når man får ny jobb. Men det regner vi med blir grei skuring for Oddi.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og blir en god rådgiver for kundene. Allerede så ser jeg at det er så mange spennende kunder å jobbe med. Og jeg gleder meg til å skape gode kundeopplevelser for bedriftskundene våre, sier han.

Liker å holde seg i form

Odd Arild er gammel fotballspiller, men liker fortsatt å holde seg i form. Den beste formen for trening på vinteren er ski, det er en stor lidenskap i vinterhalvåret. Men på sommeren henter han frem gamle «kunster» og holder seg aktiv som fotballdommer.

Visste du dette om Oddi

Han har 28 gutte- og junior-landskamper i fotball og 3. plass i EM for junior. I tillegg spilt VM-sluttspill i Australia for junior.  Og ikke nok med det: han har spilt i Premier League i Skottland i 1996 😊

Ta gjerne kontakt

Vi er glade for å ha fått Odd-Arild med på banklaget vårt, og gleder oss til å jobbe sammen mot gode kundeopplevelser for bedriftskundene våre.

Ønsker du å kontakte Oddi er det bare å ta kontakt på mail, telefon eller ta turen innom oss i Festningsgata 11.

IMG_0856

Odd-Arild Skonhoft

[email protected]

905 61 799

Mer om folk i banken

Alf-Helge Holtskog

Ny rådgiver på plass i banken

Les mer
Tobias

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Nina har "byttet beite"

Les mer
IMG_0683

Kunderådgiver som brenner for de gode relasjonene

Les mer
IMG_0856

Bedriftsavdelingen har styrket laget

Les mer