Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Eirin er klar for nye utfordringer

Eirin er klar for nye utfordringer

Det er spennende å gå på visning, og det er aldri mer travelt enn nå. Men husk å ha hatt dialog med banken før du drar på visning og ha finsansieringsbeviset klart, oppfordrer bankens lånerådgiver Eirin Vinvand

Fra privatmarkedet til bedriftsmarkedet har Eirin gjort en spennende overgang som rådgiver. Til sammen har Eirin vært hos oss i 11 år. Hun har hatt ulike roller fra kundeservice til rådgiver innenfor sparing og kreditt for privatmarkedet og nå er hun rådgiver for våre bedriftskunder.

Eirin sin nye hverdag

Nå jobber Eirin med bedriftskunder, noe som fører til en helt ny arbeidshverdag. I hennes tidligere stilling hadde hun ansvar for privatkunder, mens nå er det bedrifter som er i fokus.

Hennes nye rolle innebærer håndtering av bedriftslån, veiledning ved opprettelse av kontoer, og generell rådgivning. Hun hjelper både nyetablerte bedrifter og eksisterende kunder. Overgangen har vært spennende og givende. Selv om hun tar med seg erfaringen fra sin tidligere rolle, møter hun nå mer komplekse situasjoner. Dette utfordrer henne på en positiv måte og gir henne muligheten til å bruke kunnskapen hun har tilegnet seg gjennom sin utdanning som siviløkonom, spesielt innenfor forretningsjus og regnskap.

Nytt arbeidsmiljø

Noe av det beste ved denne overgangen har vært samarbeidet med hennes nye kolleger. Det er en god og samarbeidsvillig gruppe som har gjort det enklere for henne å tilpasse seg den nye arbeidshverdagen. På kort tid har hun lært mye, og det har vært godt å oppdage at mye av det hun lærte under masterstudiet hennes ikke er glemt, men heller blitt forsterket.

Det er spennende å gå på visning, og det er aldri mer travelt enn nå. Men husk å ha hatt dialog med banken før du drar på visning og ha finsansieringsbeviset klart, oppfordrer bankens lånerådgiver Eirin Vinvand

Et banktips fra Eirin

Når det gjelder banktips, vil hun gjerne dele et viktig poeng: uansett hvilke utfordringer eller muligheter man står overfor som bedrift, er det alltid lurt å ta kontakt med banken tidlig. Tidlig kommunikasjon kan ofte være nøkkelen til å finne løsninger og utnytte de tilgjengelige mulighetene på best mulig måte. Det åpenbare rådet er ofte det mest verdifulle.

Lykke til

Vi er så takknemlige som har Eirin med på laget og ønsker henne lykke til i sin nye stilling.

Nytt museumsbygg Odderøya Kristiansand. Foto 1. Gro Eikeland

3 millioner til Vest-Agder-museet

Les mer
Ungdommer i Hopeful

-Hopeful har gitt oss en ny start

Les mer
Bedrift

Stilling ledig som bedriftsrådgiver

Les mer
Anette og Audun jobber med lån i Spareskillingsbanken og gir deg gjerne tips og råd i boligprosessen.

Stilling ledig som rådgiver på vårt lokalkontor i Vennesla

Les mer
Miljøfond_Bærekraft_Spareskillingsbanken

Vi lanserer Miljøfondet

Les mer