Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Nye ansikter i kundeservice

Nye ansikter i kundeservice

Charlotte og Line er nye på vårt kundeservice team

Vi styrker vårt kundeservice team med to nye; Charlotte og Line. Med forskjellige bakgrunner tar de med seg ny energi og kunnskap for å gi våre kunder den beste kundeopplevelsen

Fra Hotellbransjen til bankverdenen

Charlotte er ny på vårt kundeservice team
Charlotte er klar for nye utfordringer

Charlotte Lied Krogstad er 31 år og er fra Kristiansand. Hun har tidligere jobbet 5 år i hotellbransjen. Der fikk hun erfaring fra resepsjon og kurs- og konferanseavdelingen. Charlotte elsker å være i kontakt med mennesker, og det er nettopp dette som har ført henne til oss.

Charlotte er en livlig og engasjert person som har en stor lidenskap for dans. Hun gleder seg til å ta fatt på oppgavene og skape de beste kundeopplevelsene.

"Jeg ser virkelig frem til å bli kjent med banken, de ansatte og kundene våre. Jeg vil jobbe hardt for å levere den beste kundeservicen og skape gode opplevelser for våre kunder."

Charlotte Lied Krogstad

Lokal forankring og verdier

Charlotte søkte jobb hos oss siden hun hadde ett ønske om nye utfordringer og en interesse for bankbransjen. Hun ble sterkt tiltrukket av bankens lokale røtter og verdiene de representerer. Charlotte tror at kombinasjonen av utfordrende arbeid og en solid forankring i verdiene gjør banken til et godt sted å jobbe.

Fra Sonans til Spareskillingsbanken

Line Therese Valle er 50 år, er opprinnelig fra Søgne men har bodd de siste 10 årene på Tinnheia.Hun har tidligere jobbet som resepsjonist i Sonans, en rolle som ikke er ulik den hun skal ha hos oss i Spareskillingsbanken. Forskjellen er selvsagt at her er det bankrelatert kundeservice og - oppgaver.

Line er ny på vårt kundeservice team
Positive Line er klar for å ta kundene våre imot

"Jeg gleder meg virkelig til å møte mennesker ansikt til ansikt og hjelpe dem med de daglige banktjenestene Det er noe spesielt med å skape gode relasjoner til kundene."

Line Therese Valle

Mange kreative sider

Som barn hadde Line en drøm om å være involvert i teater, scenekulisser og reklametegning. Selv om hun har fulgt en annen karrierevei, kan hun bruke sine kreative sider til å finne gode løsninger for kundene.

Opptatt av trygghet og stabilitet

Line søkte på stillingen av flere grunner. Hun liker bankens stabilitet og sitt gode rykte som en trygg arbeidsplass. Hun tenker på at banken har en lang historie og har vært en viktig del av bybildet i mange år, noe som ga henne tillit til Spareskillingsbanken som arbeidsplass. Stillingsbeskrivelsen fristet også da hun så på sette som en mulighet til å bruke og videreutvikle ferdighetene dine. Hun så også verdien av å lære noe helt nytt og jobbe tett sammen med et team, noe som ville gi henne en bredere erfaring og utfordre henne på nye måter.

Hjertelig velkommen

Vi ønsker Charlotte og Line hjertelig velkommen til banken. Vi er glade for å ha fått dere med på laget vårt og stolte over at vi har to nye ressurser i kundeservice som skal sørge for at kundene våre får de aller beste kundeopplevelsene.

Siste nyheter

pexels-shvets-production-7545217

Bli med på kurs i nettvett

Les mer
Bildetekst: Fra venstre, Bjørn Edvart Andersen, Cato Baarli, Nicolai Gundersen, Erik Mulstad, Wilhelm Berg-Heimdal, Håkon Sørensen, Teodor Johnsen Horne, Malin Gloppen-Pedersen, Patrick Knutsen

-Det hender vi fikser ting

Les mer
27

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
53530741929_b67c2a3ac6_o

Velkommen til Saldodag i Aquarama

Les mer
hovedbildet

Håndballfeber i Øvrebø

Les mer