Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Kundeundersøkelse 2023

Kundeundersøkelse 2023

pexels-leeloo-thefirst-5428829

Snart sendes årets kundeundersøkelse ut og vi er veldig spent på å få dine tilbakemeldinger om hvordan du syns det er å være kunde hos oss.

Vi trenger dine tilbakemeldinger

Undersøkelsen gir deg som kunde mulighet til å fortelle oss om "skoen trykker" noe sted, eller om det bare er noen gode tilbakemeldinger du vil gi oss.

Denne uken sender vi ut årets undersøkelse til et utvalg av bankens kunder. Vi håper du har lyst til å bruke noen minutter på å gi oss dine tilbakemeldinger. De er viktige for oss!

-Dine tilbakemeldinger er viktige for oss for at vi skal bli en enda bedre bank å være kunde i, sier leder for salg og marked i Spareskillingsbanken Lene Heia

Vi syns det er så stas å få bidra med midler til lokale lag, foreninger og organisasjoner som gjør byen til et bedre sted og bo, sier en fornøyd Lene Heia, leder for salg og marked i Spareskillingsbanken

Om utsendelsen av undersøkelsen

  • Undersøkelsen gjennomføres av Kantar Public på vegne av Spareskillingsbanken
  • Det vil være Spareskillingsbanken som står som avsender, men e-posten den sendes fra er [email protected].

Er lenken trygg?

Vi vet at mange er skeptiske til å trykke på lenke som kommer fra en ukjent avsender på grunn av frykten for å bli svindlet. Og det har vi full forståelse for. Men denne undersøkelsen kan du trygt åpne og svare på. Du oppgir ingen personlig informasjon og den er helt anonym.

- Vi er glade for at kunden er oppmerksom på mailer fra ukjente avsendere. Men mailen med kundeundersøkelsen fra banken er helt trygg, sier Ole Alexander Hammerstrøm, leder for IT i Spareskillingsbanken. - Men er du usikker så kontakt oss - så skal vi hjelpe deg.

Olealexander 2 Vertikal

URL til undersøkelsen

Ang. URL til undersøkelsens landingsside vil det være ulikt fra kunde til kunde, ettersom invitasjonen er personlig. Men i de fleste tilfeller vil den begynne med: https://horizons.confirmit.eu/ og har den andre tall og koder etter dette.

Er du i tvil om om du tør å trykke på lenken?

Da er det bare å ta kontakt med oss. På telefon, mail eller på messenger.

Takk for at du gir oss dine tilbakemeldinger i undersøkelsen