Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Miljøfyrtårn

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert

miljofyrtarn-800px

Bærekraft

Vi står overfor en ny epoke med bærekraft, miljø og samfunn som en viktig strategisk faktor. Vi vil aktivt bidra til å påvirke beslutninger i bedrifts- og personmarkedet mot en grønnere retning og bidra til et bærekraftig lokalsamfunn gjennom samfunnsansvar og virksomhetsstyring.

«I dette arbeidet har det vært viktig for oss å bli Miljøtårnsertifisert, og det har vi klart! Prosessen for å bli sertifisert går over en lengre periode, og er et kvalifisert bevis for at man har kvalitet i bærekraftsarbeidet i banken» forteller Anette Sheppard som er prosjektleder for Miljøfyrtårn

«Det er en viktig del av den interne forankringen og kulturbyggingen å rette fokus mot den jobben vi har som bank. Jeg opplever det nødvendig for kundene våre, og spesielt for fremtidige generasjoner å vise at banken tar bærekraft på alvor», sier Kenneth Engedal, Adm. Banksjef.

«Jeg opplever det nødvendig for kundene våre, og spesielt for fremtidige generasjoner å vise at banken tar bærekraft på alvor.»

– Kenneth Engedal /Administrerende banksjef

Nødvendig sertifikat

For å sette et ekstra fokus på bærekraft, har Spareskillingsbanken utpekt en egen bærekraftsgruppe som er ansvarlig for å drive arbeidet med bærekraft fremover.

«Det å bli miljøfyrtårnsertifiserte har gitt oss et godt fundament og en bevistgjørelse for veien videre og i arbeidet vi har foran oss, sier Anette.

Miljøtårnsertifiseringen er et nødvendig sertifikat å ha for å kvalitetssikre at vi driver bærekraftig og i tråd med egne og eksterne bærekrafts forventninger.

Vi har et ønske om at vår rolle i markedet både som arbeidsgiver, låntaker og leverandør av finansielle produkter og tjenester, skal skape verdier til det beste for samfunnet, og legge grunnlag for bærekraftig økonomisk vekst.

«Det å bli miljøfyrtårnsertifiserte har gitt oss et godt fundament og en bevistgjørelse for veien videre.»

– Anette Sheppard /Bærekraftsansvarlig