Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Nytt tilskudd i forsikringsavdelingen

Nytt tilskudd i forsikringsavdelingen

Nina Messel er ei tøff og eventyrlysten dame som nå er på plass i Spareskillingsbanken.

Er i full gang med arbeidshverdagen

Vi er så heldige å ha fått Nina på plass i forsikringsavdelingen i banken. Nina Messel (35 år) begynte hos oss 14. mars og er allerede i full gang med oppfølgning av forsikringskundene våre. Både salg av forsikring til nye kunder, forsikringsrådgivning og oppfølgning av eksisterende kunder er noen av oppgavene Nina skal ta fatt på.

Litt om Nina

Nina er 35 år, har to barn på 10 og 11 år. Hun er opprinnelig fra Froland, også kjent som verdens navle, men bor nå i Randesund med familien sin. Hun er en sosial og energisk person allerede nå med mye varme og kunnskap til forsikringsteamet.

Nina kommer fra tilsvarende stilling i Sørlandets Forsikring Senter og med det tar hun med seg god erfaring inn i forskingsavdelingen og det arbeidet hun skal gjøre hos oss.

Nina kommer fra tilsvarende stilling i annen bank, og ta med seg lang erfaring når hun nå er i gang hos oss i Spareskillingsbanken.
Nina kommer fra tilsvarende stilling i annen bank, og ta med seg lang erfaring når hun nå er i gang hos oss i Spareskillingsbanken.

– Jeg søkte på denne jobben fordi jeg ble tiltrukket av bankens stolte lokale historie, engasjement for gode kundeopplevelser og fokus på viktige kjerneverdier.

Nina Messel 2023

Hyggelige kollegaer og kunder

Jeg trives allerede veldig godt her i banken. Kollegaene mine er hyggelige og imøtekommende, og de har alltid et stort smil på lur. Det er tydelig at mange brenner for det de gjør, og dette merker jeg spesielt i måten de snakker på.

"Og så har vi jo helt fantastiske kunder. Jeg har snakket med en god del av dem på telefon, og truffet mange i banklokalene. Gleder meg til fortsettelsen", sier en entusiastisk Nina

Jeg trives godt i banken allerede, sier Nina som er godt i gang med arbeidet sitt i forsikringsavdelingen.
Jeg trives godt i banken allerede, sier Nina som er godt i gang med arbeidet sitt i forsikringsavdelingen.

Stolte av arbeidsplassen sin

"Det er mange som er stolte av arbeidsplassen sin, og dette var en av grunnene til at jeg ønsket å søke hit", forteller Nina "Jeg ble tiltrukket av bankens stolte lokale historie, engasjement for gode kundeopplevelser og fokus på viktige kjerneverdier"

Tøff og eventyrlysten

Nina er en tøff og eventyrlysten person som samtidig er glad i hjemmet sitt. Hun elsker å pushe seg selv når det kommer til trening og fart, og er spesielt glad i toppturer som gir henne en god melkesyreutfordring. Hun har også en dykkersertifikat som gjør at hun kan dykke ned til 30 meter, og hun elsker å utforske undervannsverdenen. Når hun tar ferie, løper hun heller på toppturer enn å ligge på en solseng. I tillegg til sin tidligere erfaring som treningsinstruktør, liker hun også å gå på jakt.

Velkommen til oss Nina, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg

Andre saker om ansatte

Alf-Helge Holtskog

Ny rådgiver på plass i banken

Les mer
Tobias

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Nina har "byttet beite"

Les mer
IMG_0683

Kunderådgiver som brenner for de gode relasjonene

Les mer
IMG_0856

Bedriftsavdelingen har styrket laget

Les mer