Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Sommerbris

Vi er ny generalsponsor for Sommerbris

Avtalen gjelder for perioden 2022-2024, og vi gleder oss over å være en del av «Sommerbris-familien»

Sommerbris - Spareskillingsbanken_3

17 og 18. juni

Disse datoene er det verdt å merke seg. Da går Sommerbris av stabelen for første gang. Det har vært flere år med planlegging og corona, men nå er det endelig tid for festival. Og det gleder vi oss til.

Vi vil være en aktiv bidragsyter

Det er viktig for oss å være tilstede og bidra til aktivitet som gir ringvirkninger i byen vår. I løpet av avtale perioden er målet å utvikle oss sammen og være en bidragsyter i nærmiljøet.

Et av tiltakene som vi umiddelbart ser på sammen, er hvordan vi kan gjøre badeplassen i Bendiksbukta enda mer attraktiv for byens befolkning.

«Som en lokal og samfunnsengasjert sparebank er det viktig for oss å bidra til å utvikle byen videre. Vi har stor tro på at Sommerbris gir store og gode ringvirkninger i og for byen vår»

Kenneth Engedal, adm banksjef i Spareskillingsbanken

Vi vil gjøre byen bedre

For Sommerbris har det vært viktig å få en lokal aktør i Kristiansand som generalsponsor som utstråler trygghet, langsiktighet og troverdighet. For banken har det vært det vært like viktig, å delta i prosjekter og aktiviteter som har det samme målet som banken – bidra til utvikling og gjøre byen til et enda bedre sted å bo.

Med Spareskillingsbanken har vi fått en soliditet som er svært verdifull. Både fordi banken stiller seg bak verdiene vi har, og det gir økt troverdighet blant publikum og andre eksisterende og potensielt nye sponsorer

Heine Strømme, festivalsjef

20220328 plakat_UHD_9_16