Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Vi søker etter en erfaren bedriftsrådgiver

Vi søker etter en erfaren bedriftsrådgiver

På grunn av høy aktivitet søker vi etter en erfaren bedriftsrådgiver til teamet vårt i banken. Vi er på jakt etter deg med relevant høyere utdanning på bachelor/masternivå og erfaring fra bank eller finans.

Bilde2


Dette er bedriftsrådgiveren vi søker etter

Den personen vi er på jakt etter er vant med å jobbe selvstendig, er effektiv, proaktiv, analytisk og en god lagspiller. Jobben krever også at du er resultatorientert, har stor gjennomføringsevne og har god regnskaps- og forretningsforståelse.
Hverdagen er preget av høyt tempo og det er viktig at du har evnen til å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig. Det er også viktig at du liker å holde deg faglig oppdatert og være autorisert etter retningslinjene til Finaut.

Dette er noen av arbeidsoppgavene:

  • Utvikling og oppfølgning av egen kundeportefølje.
    I dette arbeidet vil det være nødvendig å vurdere og analysere finansiell og ikke finansiell risiko for å gi gode råd og tilby riktige løsninger. For å utvikle porteføljen må man også identifisere og ta kontakt med nye kunder
  • Samarbeide tett med interne fag- og produktmiljøer
  • Representere banken overfor lokale næringsaktører og delta på aktuelle næringslivsarenaer

Om bedriftsavdelingen


Bedriftsavdelingen i Spareskillingsbanken består av totalt 4 personer. To bedriftsrådgivere, en rådgiver innen betalingstjenester og leder for avdelingen. Vi jobber med bedriftskunder i Kristiansansregionen og det er primært SMB markedet som er vår kundemasse. Blant kundene våre er de fleste bransjer representert, men med overvekt av lokale håndverksbedrifter og eiendomsselskaper.


Hva kan vi tilby deg

Hvis du er den rette for oss kan vi tilby deg jobb på en fantastisk arbeidsplass med kontor midt i hjertet av Kristiansand. Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi har et raust arbeidsmiljø og haug med gode kollegaer.

Bilde2


Syns du dette høres spennende ut?


Da sender du en søknad til [email protected] innen 21.05.2023


Lurer du på noe?

Da må du ikke nøle med å ta kontakt med oss: