Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Vibeke er på plass som HR-ansvarlig

Vibeke er på plass som HR-ansvarlig

Vibeke Stavø Johnstone gleder seg til å ta fatt på oppgavene i nyopprettet stilling i Spareskillingsbanken
Vibeke Stavø Johnstone gleder seg til å ta fatt på oppgavene i nyopprettet stilling i Spareskillingsbanken

Bankens første HR-ansvarlige

I sommer lyste vi ut en nyopprettet stilling i banken som HR- ansvarlig. Kristiansandsdama Vibeke Stavø Johnstone er nå på plass og skal ta fatt på oppgavene som bankens første HR-ansvarlige.

Litt om Vibeke

Vibeke Stavø Johnstone er 52 år og er fra Kristiansand. Hun er gift med Paul og har to voksne barn, Thomas på 27 og Rebekka som er 22. De bor og jobber begge to i Oslo, så Vibeke er stadig på farten i helger og ferier for å besøke dem i «Tigerstaden».

Fra Siem Offshore til Spareskillingsbanken

De siste 10 årene har hun jobbet som HR Director i Siem Offshore. Tidligere var Vibeke generalsekretær i Foreningen for hjertesyke barn i Oslo 6 år. Hun har også vært kontorleder på en barneskole, og jobbet i Kristiansand kommune.

Stillingen er nyopprettet, så Vibeke skal bidra sterkt til å forme den selv. Hun skal å bidra til å videreutvikle banken, forvalte HR strategien sammen med ledelsen. Hun skal også videreutvikle HR prosesser, rutiner og policier og vil også bli en stor støtte for ansatte og ledere i hele banken.

«Jeg syns det er veldig spennende med rekruttering, og viktig med en god onboarding «, sier Vibeke.

Hun presiserer også at kompetansekartlegging og – utvikling er noe hun brenner for mener er veldig viktig i alle organisasjoner. Dette er noe hun kommer til å jobbe mye med.

«Men først, skal jeg bruke masse tid på å bli kjent med organisasjonen, kollegaer og kunder», sier hun.

Elsker matlaging

Når hun ikke er på jobb elsker hun å samle familien til gode måltider rundt spisebordet. Der disker hun opp med de flotteste rettene fra hele verden. Å reise er også en lidenskap, men da primært for å skaffe ny inspirasjon til matlaging hjemme. Det blir også rom for trening, og Vibeke er jevnlig å finne på Sats eller i de flotte løypene i Jegers.

Godt inntrykk av kollegaene

Vibeke er jo fersk i banken, men i slutten av august var hun med oss når vi var på tur med alle ansatte til Loen. Det var en god anledning til å hilse på gjengen, og bli litt kjent.

Jeg har fått et veldig godt inntrykk av kollegaene mine, det er en helt super gjeng. Gleder meg til å bli enda bedre kjent, avslutter Vibeke

Velkomment til oss Vibeke – vi gleder oss også til å bli enda bedre kjent med deg!

Om folk i banken

7 1

Stilling ledig som Controller

Les mer
6

Stilling ledig som Kunderådgiver sparing og plassering

Les mer
IMG_1280

Stilling ledig som Compliance-ansvarlig

Les mer
27

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer
Nina Egedal Nilsen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i bedriftsavdelingen.

Nina har «byttet beite»

Les mer