Gå til sideinnhold
Hjem / Sparing / Sparekalkulator
NOTE TO INSPECTOR: Many images of this car from this shoot have already been approved. You can view them in this lightbox:  http://www.istockphoto.com/search/lightbox/20546601

Sparekalkulator

Se hvor mye du kan spare over tid ved hjelp av renters rente ved å bruke vår sparekalkulator!

Sparekalkulator

kr
kr
år
%
Totalt sparebeløp
Renteinntekter 120 192 KR
Du sparer 344 131 KR

Sparekalkulator

Har du noen spørsmål angående sparekalkulatoren eller sparing generelt så er det bare å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere.

Hvordan spare og hvorfor bruke sparekalkulator?

Det finnes mange forskjellige måter å spare på. Sparing på konto, aksjer, aksjefond, rentefond, obligasjoner og mer. Det er derfor lett å bli overveldet av alle valgene, og ikke minst av alle «råd» en kan finne på nett og sosiale medier.

Spareskillingsbanken har dyktige og erfarne rådgivere som gir deg råd og hjelper deg med å finne den sparemetoden som funker best for deg og din økonomi. Vi tilbyr fysiske møter, nettbaserte møter eller rådgiving over telefon.

Den viktigste funksjonen til sparekalkulatoren er å gi deg oversikt over hva sparepengene kan gjøre for deg og verdien av renters rente. Det er aldri for tidlig å begynne å spare og vi anbefaler at en begynner med dette så fort økonomien din tillater det. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat og gode råd.