Gå til sideinnhold
Hjem / Folk i banken / Nyansatt i låneavdelingen: Michael er klar for nye utfordringer!

Nyansatt i låneavdelingen: Michael er klar for nye utfordringer!

Bilde av Michael Madsen. Kunderådgiver lån i Spareskillingsbanken

Kjærligheten førte danske Michael til Kristiansand. Og nå er han klar til nye utfordringer som rådgiver i låneavdelingen hos oss i Spareskillingsbanken

Vinkjenneren har blitt bankmann

Michael Madsen (42) er opprinnelig fra København men har etablert seg på Justneshalvøya i Kristiansand med kone og 2 barn.

Han er utdannet sommelier og har jobbet på flere stjernerestauranter i både Danmark og Norge i over 10 år. Men for en del år siden tok karrieren en "usving" da han hadde lyst til å prøve seg i en helt ny bransje. Det var da han begynte i forsikringsbransjen. Det har resultert i at han de siste 15 årene har hatt ulike roller innen forsikring i Kristiansand. Men nå er en ny karriére på gang, som rådgiver i låneavdelingen hos oss i Spareskillingsbanken.

Spareskillingsbankens servicekonsept er unikt

I restaurantbransjen er det høyt fokus på service, og dette er egenskaper Michael har tatt med seg inn i andre roller gjennom årene. Han mener at Spareskillingsbanken har en helt spesiell posisjon i markedet med sin tilstedeværelse og sitt lokale engasjement.

-"Tilgjengelighets- og servicekonseptet til Spareskillingsbanken er helt unikt, og jeg gleder meg til å bruke min serviceerfaring til å skape gode relasjoner og opplevelser for bankkundene", sier Michael.

IMG_3133

- "Jeg gleder meg til å komme i gang med oppgavene som kunderådgiver", sier Michael,-"men først må jeg få på plass alle godkjenninger og sertifiseringer som kreves for å kunne gjøre rådgiver jobben"

Engasjert fotballtrener og livsnyter

På fritiden er Michael en engasjert fotballtrener for førti!! 10/11 åringer på Gimletroll. -"Det er veldig givende å ta aktivt del i barnas aktiviteter", sier han. Og som sommelier er det jo helt klart at både mat og vin er et stort interessefelt hos Michael. - -"Jeg er en livsnyter og elsker å ha fokus på å ha det godt".

Har sin egen språkmix

Nå er jo Danmark ikke langt fra Norge, men allikevel kan det noen ganger være vanskelig å forstå danskene. Michael sier selv at han har en god "dansknorsk språkmix".

- "Folk her synes jeg snakker dansk, men i Danmark synes de at jeg snakker norsk. Så dialekten min har blitt en slags mix", forteller han. Men vi kan forsikre om at han overhodet ikke er vanskelig å forstå.

Hvordan har det vært i banken så langt?

Vi er opptatt av trivsel og at alle ansatte skal bli godt ivaretatt. Og vi har fokus på at de som begynner i banken skal ha en god onboarding. Med det mener vi at nyansatte skal bli tatt godt i mot, få god opplæring, oppfølgning og det som må til for at de skal kunne utføre jobben sin best mulig og gi kundene våre de beste kundeopplevelsene.

-"Jeg trives veldig godt, og jeg har kommet godt i gang, forteller han. - "Jeg har fantastiske kollegaer som er veldig hyggelige, som har lyst til å lære fra seg, og dele av kunnskapen sin"

Michael studio

En funfact om Michael

Michael er ikke så superglad i vann. Men å bade på stranden går fing. Men hvis han skal hoppe fra brygga ut i vannet må han ha sokker på. Hvorfor i alle dager må han det?

-"Jeg er faktisk redd for hai, og bli spist. Jeg har fanget en hai - i Søgne - jeg vet de finnes der.....", forteller han overbevisende....😁

Velkommen til Spareskillingsbanken Michael - du er en fargeklatt i banken som vi er glade for å ha fått på "banklaget" vårt.

Ta kontakt

Ønsker du å avtale et møte eller komme i kontakt med Michael er det bare å sende en mail eller ringe👇

Andre relevante artikler

Bilde av Michael Madsen. Kunderådgiver lån i Spareskillingsbanken

Nyansatt i låneavdelingen: Michael er klar for nye utfordringer!

Les mer
Helge Rosenvold stortrives i jobben i Spareskillingsbanken

Helge er klar for nye utfordringer

Les mer
IMG_2868

Solstrålen på Kundeservice 

Les mer

Ny rådgiver på plass i banken

Les mer
Tobias

Nye steg i vår satsning på bærekraft

Les mer

Gi oss tilbakemelding