Gå til sideinnhold

Våre sponsoravtaler

Under er en oversikt og presentasjon av de klubbene vi har signerte sponsoravtaler med.

Footvolley Sørlandet

FV Sørlandet ble opprettet i desember 2021, og er den yngste klubben i Norges Footvolleyforbund. 

Footvolley spilles på samme måte som sandvolleyball, men uten bruk av hender. I stedet bruker spillerne føttene, låret, hodet, skuldrene og ikke minst brystet. Idretten krever en god porsjon teknisk fotballkunnskap.

Footvolley sørlandet

Kristiansand Suns Baseballklubb

Baseball er en liten idrett men som har et stort engasjement i Kristiansand. De trener på Dønnestad i Tveit og har de siste årene hatt en stor vekst. Kristiansand Suns er en åpen klubb som vil ha med alle uavhengig av alder, kjønn og ferdighetsnivå.

20180927 Kristiansand, 


Foto: Kjell Inge S¿reide, 

Magnus Johnson (8 1/2 Œr) (kort lyst hŒr)
Mor: hege Johnson mob. 91880502

Dani‘l Verkerk (7 Œr) (langt lyst hŒr)
Mor: Camilla Verkerk mot. 48287727

Leymen Maro 9 Œr (m¿rk i huden)
Far: Martin. Mob. 413 99 579

Trener: Henrik Hanselmann

Henrik Hanselmann
henrik@sunsbaseball.no
41610717

Gladiators

Kristiansand Gladiators er et av Norges beste lag i Amerikansk fotball og holder til på Karuss Colosseum i Vågsbygd. Amerikansk idrett er i vekst i Kristiansand, noe som kommer godt med når en klubb er så godt drevet som Kristiansand Gladiators, både sportslig og administrativt.

200_gladiators

KRS Topphåndball

Kristiansand Topphåndball er en av Norges mest ambisiøse håndballklubber og har en enorm satsning på gang. KRS Topphåndball har derfor fått med seg noen av de største institusjonene på Sørlandet for å oppnå dette. Klubben spiller sine kamper i Kristiansands storstue, Aquarama.

Vi er stolt generalsponsor og gleder oss til å invitere deg med på kamp søndag 23. oktober kl 1800 i Aquarama.

Vågsbygd karate

Vågsbygd Karateklubb fremmer innsatsvilje, tålmodighet og høflighet. Dette samsvarer godt med Spareskillingsbankens prinsipper. Klubben har over 300 medlemmer fordelt på alle aldre og ferdighetsnivåer. Her finner alle noe å bryne seg på, uansett om du aldri har prøvd karate før eller om du har trent i mange år.

Karate-bilde-skillingsfondet-768x513

Kristiansand badmintonklubb

KBK er Norges største badmintonklubb i antall medlemmer og har høstet et stort antall medaljer i lang tid. Klubben satser både bredt og høyt med tilbud for alle aldre og ferdighetsnivåer. KBK har i lang tid vært en bastion i det norske badminton-miljøet og har arrangert EM og NM ved flere anledninger. Klubben holder til i badmintonhallen på Lund.

kbk-bs-768x432

Tveit IL

Tveit IL er en nær og lokalkjent idrettsklubb. Klubben holder til på Solsletta idrettsplass samt Tveithallen. Tveit IL har derfor tilgang til gode fasiliteter for fotball, håndball, tennis og masse andre idretter. Klubben har som mål om å få flest mulig lengst mulig, i et trygt og rusfritt miljø.

Tveit-IL

Torridal IL

Torridal IL holder til rett nord for Kristiansand sentrym og byr på idretter som håndball, fotball, skiskyting etc. Selv om det er en gammel og ærverdig klubb stiller de med fine, lyse og moderne fasiliteter til sine utøvere

torridal-il-lykkeskillingen-ordinar-768x576

KIF friidrett

Friidrettsklubben som alle i Kristiansand kjenner til fylte nettopp 100 år og vi er stolte av å kunne hjelpe med å føre tradisjonene og resultatene videre. Klubben ønsker alle fra 6 år og oppover velkommen og de trener innen løp, kast og hopp. KIF holder til på Kristiansand Stadion på Lund.

KIF

Sigurd Tveit

Stortalentet fra Kristiansand som løper 800 meter for KIF Friidrett. Sigurd pusher seg selv til det ytterste og satser på gode resultater både nasjonalt og internasjonalt. Vi er stolte av å støtte en lokal idrettsutøver som Sigurd og ser frem til gode resultater fremover.

Sigurd Tveit

Sommerbris

Vi er generalsponsor for Sommerbris som avholdes på Odderøya midt i Kristiansand sentrum. Selve festivalen er delt inn i to områder med en live scene i Amfiet og en strandbar i Bendiksbukta.

Sommerbris - Spareskillingsbanken

Sander Bjoraa

Sander Bjoraa er Trail kjører i Kristiansand Trialklubb. Vi skal følge hans reise de neste tre årene, og vi gleder oss til å se hvor langt han kommer. Dette er en målrettet og hardtarbeidende gutt som vi har stor tro på.

IMG_4632_jpg

Lauvåsen IF

Lauvåsen IF er en unik klubb som ønsker å skille seg ut fra mengden. Dette skyldes hovedsakelig at klubben tilbyr et bredt utvalg av idretter og har fokus på inkludering og bekjempe utenforskap. Målet til klubben er å være den ledende aktøren innen inkludering innenfor breddeidrett.

IMG_6329

Ønsker du å sende en sponsorsøknad?

Da kan du gjøre det med å sende inn skjemaet under. Vi vurderer nye sponsorsøknader 1-2 ganger i året.

Sponsorsøknad

Søknadsskjema

Dra og slipp filer her, eller
Accepted file types: jpg, docx, pdf, Max. file size: 50 MB.
    Legg inn ca beløpsstørrelse på sponsorsøknaden
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Ta gjerne kontakt hvis du ha spørsmål om sponsing/sponsoravtaler