Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Aktiver skattefradrag i Vipps

Aktiver skattefradrag i Vipps

Vipps skattefradrag

Mange velger å donere penger til en organisasjon for å støtte de som trenger ekstra hjelp i adventstiden. Det er ekstra attraktivt å donere penger dersom den som gir gaven kan trekke fra summen på skatte. Og det fikser Vipps.

Enkelt å komme i gang

Lag, organisasjoner og foreninger står allerede på listen over godkjente organisasjoner hos Skatteetaten. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere skattefradrag i Vippsportalen. 

Neste gang en giver ønsker å vippse en gave til organisasjonen, kan vedkommende med ett tastetrykk dele nødvendige opplysninger med organisasjonen og dermed få skattefradrag. 


Enkelt for giver å få pengene på egen selvangivelse

En giver kan få skattefradrag på pengegaver til godkjente organisasjoner hvis gaven er fra 500 til 25.000 kroner og gis til samme organisasjon i løpet av et år. 

Vinn vinn for begge parter

Ordningen er vinn-vinn for begge parter. Data deles på en trygg måte, og dere trenger ikke å bruke tid og ressurser på administrativt etterarbeid. Samtidig slipper de som gir gaver å fylle ut lange skjemaer for å få fratrekk på skatten, og alt skjer helt automatisk. Aktuelt

17 mai

Husk Vipps til 17.mai

Les mer
Vipps skattefradrag

Aktiver skattefradrag i Vipps

Les mer
Vipps

Ny 24-timers regel for vennebetaling over 5 000,-

Les mer
Vippsnummer_QR-819x1024

Legg til flere kort i Vipps

Les mer