Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Disse fikk bankens idrettstipend 2023

Disse fikk bankens idrettstipend 2023

Nikkolaj guldbrandsen - idrettstipend 2023

Med idrettsstipendet ønsker vi å være med å bidra til at unge lokale idrettstalenter kan følge drømmen og nå målene sine.

Disse fikk stipendet i 2023

Nikkolaj Gulbrandsen (19 år)

Nikkolaj representerer KIF i Para Friidrett og målet er å ta medaljer i internasjonale senior mesterskap. Han er allerede med i ParaUng satsningen og er Para Ung ambassadør. Han følges tett opp av både Olympiatoppen Sør og Friidrettsforbundet.

Nikkolaj guldbrandsen - idrettstipend 2023

Hege Nyquist (18 år)

Hege driver med functional fitness. Hun tok NM gull i 2023 - og målet er å klare det i 2024 også. Langsiktig mål er å kvalifisere seg til Crossfit Games- der kun eliten og de beste i verden er med. Der kjemper de om tittelen "Best trente i verden"

Hege Nyquist - idrettsstipend

Thomas Linnebo Mollestad (20 år)

Thomas er langrennsløper og har et langsiktig mål om å komme på seniorlandslaget og ta medaljer i internasjonale mesterskap. I år er målet å komme høyt opp i Norgescup og bli tatt ut til U23 VM. Thomas representerer Oddersjå og er også en del av Team Elon Vest teamet.

Thomas Mollestad Idrettsstipende 2023

"Før jeg skal gjennomføre en viktig konkurranse henger jeg meg ikke opp i hva som kan gå galt. Jeg tenker heller - løp så raskt du kan og gjør det beste du kan"

Nikkolaj Gulbrandsen

Gode forbilder

Vi er stolte over at det er så gode lokale talenter - ungdom som ønsker å satse på idretten sin. Det er viktig å skape gode forbilder i lokalmiljøet og disse 3 representerer det. Disse kan også inspirere andre til å følge drømmen sin og nå målene sine.

Gratulerer og lykke til med satsningen - vi heier på dere!

Siste nytt

Rabatt på billetter til Sommerbris 2024

Les mer

Vi forlenger generalsponsoratet

Les mer

Disse fikk bankens idrettstipend 2023

Les mer

3 nye år med KIF- friidrett

Les mer

Vi har signert ny sponsoravtale med Lauvåsen IF

Les mer