Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Klar for nye utfordringer i låneavdelingen

Klar for nye utfordringer i låneavdelingen

Anette og Audun jobber med lån i Spareskillingsbanken og gir deg gjerne tips og råd i boligprosessen.

Anette Sheppard og Audun Engebrethsen er velkjente ansikt som nå har tatt på seg nye utfordringer i banken. De har tidligere vært å finne på kundeservice, men er nå i låneavdelingen i andre etasje.

Anette ser frem til nye utfordringer på lånavdelingen
Anette ser frem til nye utfordringer på lånavdelingen

Fra sparing til lån

Anette Sheppard har jobbet hos oss i 12 år, hun begynte i kassen og etter å ha jobbet i ulike roller, ble fokuset mer og mer rettet mot sparing. Hun har har hjulpet mange kunder med både sparekontoer og fond. Nå skal hun inn i nye utfordringer på låneavdelingen.

"Jeg ser virkelig frem til å forstå kundenes totale økonomi. Det å kunne ta del i alle aspekter av kundenes privatøkonomi gir meg muligheten til å hjelpe dem på en mye mer helhetlig måte."

Anette er allerede kjent for sin livlige personlighet, omtanke og evne til å undervise og formidle kunnskap til kunder her i banken. Hennes trygge tilnærming til rådgivning har gjort henne til en tillitsperson for mange kunder.

Korte beslutningsveier og muligheter

Når det gjelder å jobbe i banken, setter hun pris på korte beslutningsveier og muligheten til å jobbe tett i team.

"Det er virkelig gøy å jobbe her. Vi har en sterk stemme, og alle viktige beslutninger blir tatt her på huset. "

Anette gleder seg til å se gamle kunder komme til henne i sin nye rolle og ønsker fortsette å hjelpe dem med deres økonomiske behov og målsettinger.

Fra dagligbank til finansiellrådgiver

Audun Engebrethsen har jobbet i banken i ett år. Da han begynte her i banken, var målet å få en fot innenfor låneavdelingen. Han har studert 5 år på NHH i Bergen, og gleder seg til å bruke kunnskapen han har fått i praksis.

Etter et helt år med å hjelpe kunder, har han fått ett godt forhold til kundene. Det kommer til å være en overgang å ikke ha den daglige kontakten med dem lenger. Den erfaringen han fikk på kundeservice har gitt Audun en solid innsikt i alle aspekter av banken. Han ble godt kjent med kundebasen, enten det var gjennom telefonsamtaler eller ansikt til ansikt. Det har gitt han et godt inntrykk av bankens verdier, hva vi står for og nye utfordringer han nå skal løse.

Audun gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer
Audun gleder seg til å starte i nye arbeidsoppgaver

Auduns nye rolle

låneavdelingen vil han gå inn i nye utfordringer hvor han skal håndtere alt fra boliglån til sparing. I rollen som finansiell rådgiver vil han hjelpe med å finne gode løsninger til folk. Spesielt nå som rentene har økt, ser han viktigheten av å gi gode råd om personlig økonomi. Han vil dra god nytte over hans fem år på handelshøyskolen.

"Det jeg gleder meg mest til med den nye jobben, er muligheten til å møte mennesker i ulike faser av livet. Om det er noen som kjøper sin første bolig eller andre ting så ønsker jeg å være der for dem. Å finne gode løsninger og se muligheter er noe jeg virkelig trives med."

Interesse for investeringer

Audun er en positiv og livlig person med god kontakt med folk. Han har en aktiv livsstil, og som en sørlandsperson er han glad i fotball, ski, musikk og trening. Audun har en interesse for investeringer, og det er noe han ser frem til å kunne bruke i sin nye rolle som finansiell rådgiver.

Lykke til

Det blir spennende å følge både Anette og Audun i deres nye roller, vi er sikre på at de vil fortsette å gjøre en god jobb hos oss. Vi ønsker dere begge lykke til!

Hva bruker du feriepengene til?

Hva bruker du feriepengene til?

Les mer
Fond i gave

Nytt gavedryss fra bankens gavefond

Les mer
10 banker er med på å lansere BankAxept i Apple Pay. Men aller først ut er Spareskillingsbanken. Noe adm. banksjef Kenneth Engedal er veldig fornøyd med.

Først ute med BankAxept betaling i Apple Pay

Les mer
Finn Kollstad

Frokostmøte med trening og folkehelse som tema

Les mer
17.mai illustrasjon1 2024

Snart 17. mai: På tide å børste støvet av Vipps?

Les mer
Verdigjenstandsforsik.b48ba552.fill-1440x590.format-jpeg

Har du forsikret bunaden din?

Les mer
pexels-pixabay-159395

Ikke bli et pengemuldyr

Les mer
7 1

Stilling ledig som Controller

Les mer
Å gi aksjefond i gave til barn og barnebarn er en fornuftig gave som vokser med barnet.

Gi aksjefond i gave

Les mer
6

Stilling ledig som Kunderådgiver sparing og plassering

Les mer