Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Superglade vinnere i Lykkeskillingen 2022

Superglade vinnere i Lykkeskillingen 2022

Lykkeskillingen
Denne gjengen jubler over å ha fått midler i Lykkeskillingen 2022. Totalt ble det fordelt 800 000,- på 5 finalister. Gratulerer!

Finalistene deler 800 000,-

Torsdag 13. oktober hadde vi samlet finalistene til utdeling av midler fra Lykkeskillingen. 5 finalister skulle dele potten på 800 000, og det var en spent gjeng som tok plass i salen.

Men før kveldens høydepunkt måtte gjengen få i seg noe mat og drikke. Wraps, brus og kaffe stod på menyen til alles fornøyelse, og praten gikk lett rundt bordene. Stemningen steg når det nærmet seg offentliggjøringen av beløpene til finalistene.

Mange sier «uten frivilligheten stopper Norge opp» men jeg sier også «uten bankene stopper frivilligheten opp»

Geir Smebøle, Songvaar Fyrs Venner

«Det er dere som gjør jobben»

I Lykkeskillingen er det slik at 5 finalister kjemper om en total pott på 800 000,-. Dette beløpet er delt opp i 5 ulike beløp; 50 000, 100 000, 150 000, 200 000 og 300 000.

Etter en presentasjon av finalistene og formålene er det endelig klart for kveldens høydepunkt, utdeling av midlene.

Kenneth Lykkeskillingen 22

Banksjef Kenneth Engedal tok ordet og gjennomførte tildeling av midler fra Lykkeskillingen. Han benyttet også anledningen til å takke alle finalistene for den fantastiske jobben de gjør for byen vår.

«Vi kan bidra med midler, men det er dere som gjør jobben», poengterer Kenneth før han begynner å åpne konvoluttene og avsløre vinnerne.

Her er årets vinnere

50 000,- til Hjelp oss å hjelpe, Vest-Agder

Denne gjengen skal bruke midlene til å kjøpe en ny cargo el-sykkel. Den de har i dag har gått 970 mil, og er moden for utskiftning.

50

100 000,- til Songvår Fyr

Fyrbåten trenger ny motor, og med pengene fra Lykkeskillingen har de nå råd til å skaffe seg en nyere og mer milljøvennlig motor.

100

150 000,- til Lillesand Snorkleklubb

Denne gjengen henter opp «spøkelsesredskaper» fra havbunnen, og midlene gjør at de nå kan hente opp enda mer fra havet. Midlene skal gå til innkjøp av utstyr til både dykkere og båter.

150

200 000,- til IK Gimletroll

Nå blir det nye turskilt og karttavler i Jegersberg og Skråstadheia. Med midlene fra Lykkeskillingen er endelig prosjektet finansiert, og de kan sette i gang med oppgraderingen.

200

300 000,- til Wayback Kristiansand

Wayback Kristiansand driver med tilbakeføring av tidligere innsatte til samfunnet. De trenger en 9 seter bil for å enklere komme seg til oppdrag og aktiviteter. Midlene gjør at de nå endelig kan kjøpe bilen.

300

Vi gleder oss til å se resultatene av arbeidet, og ønsker dere lykke til videre.

Flere artikler om Skillingsfondet

Du tar en betydelig økonomisk risiko ved å bare sitte i et styre. Det kan fremmes krav mot ansvarlige styremedlemmer. Med styreansvarforsikring er du dekket dersom det skulle skje.

Styreansvarforsikring

Les mer
Vipps skattefradrag

Aktiver skattefradrag i Vipps

Les mer