Gå til sideinnhold

Sponsoravtaler

20181003 Kristiansand, 

Skillingsfondet 

Vågsbygd Turn

Foto: Kjell Inge Søreide,

Sponsorater

Gjennom sponsorater ønsker vi å være en aktiv aktiv bidragsyter i lokalmiljøet på flere ulike områder. Vi har en rekke avtaler med lokale klubber og aktiviteter.

Samarbeid

Sponsoravtalene som vi inngår skal være et godt og tett samarbeid. Vi ønsker å være engasjert i sponsoratene og gjenytelser her er nødvendig. Stort sett er dette i form av profilering, logoeksponering eller tilstedeværelse. Dette avtales i hvert enkelt tilfelle.

Hvem kan søke om sponsormidler

 • Lokale lag og foreninger
 • Lokale humanitære organisasjoner
 • Enkeltpersoner med lokal tilhørighet
 • Mulighet for gjenytelser
 • Alle sponsoravtalene skal bidra til et bærekraftig lokalsamfunn

Ønsker du å sende en sponsorsøknad?

Da kan du gjøre det med å sende inn skjemaet under. Vi vurderer nye sponsorsøknader 1-2 ganger i året.

Sponsorsøknad

Søknadsskjema
Dra og slipp filer her, eller
Accepted file types: jpg, docx, pdf, Max. file size: 50 MB.
  Legg inn ca beløpsstørrelse på sponsorsøknaden

  Har du spørsmål om sponsing er du velkommen til å ta kontakt

  Vi er stolt sponsor for disse

  Kristiansand Suns Baseballklubb

  20180927 Kristiansand, 


Foto: Kjell Inge S¿reide, 

Magnus Johnson (8 1/2 Œr) (kort lyst hŒr)
Mor: hege Johnson mob. 91880502

Dani‘l Verkerk (7 Œr) (langt lyst hŒr)
Mor: Camilla Verkerk mot. 48287727

Leymen Maro 9 Œr (m¿rk i huden)
Far: Martin. Mob. 413 99 579

Trener: Henrik Hanselmann

Henrik Hanselmann
henrik@sunsbaseball.no
41610717

  Baseball er en liten idrett men som har et stort engasjement i Kristiansand. De trener på Dønnestad i Tveit og har de siste årene hatt en stor vekst. Kristiansand Suns er en åpen klubb som vil ha med alle uavhengig av alder, kjønn og ferdighetsnivå.

  Gladiators

  200_gladiators

  Kristiansand Gladiators er et av Norges beste lag i Amerikansk fotball og holder til på Karuss Colosseum i Vågsbygd. Amerikansk idrett er i vekst i Kristiansand, noe som kommer godt med når en klubb er så godt drevet som Kristiansand Gladiators, både sportslig og administrativt.

  KRS Topphåndball

  KRS-bilde2-1-768x432

  Kristiansand Topphåndball er en av Norges mest ambisiøse håndballklubber og har en enorm satsning på gang. KRS Topphåndball har derfor fått med seg noen av de største institusjonene på Sørlandet for å oppnå dette. Klubben spiller sine kamper i Kristiansands storstue, Aquarama.

  Vågsbygd Karateklubb

  Karate-bilde-skillingsfondet-768x513

  Vågsbygd Karateklubb fremmer innsatsvilje, tålmodighet og høflighet. Dette samsvarer godt med Spareskillingsbankens prinsipper. Klubben har over 300 medlemmer fordelt på alle aldre og ferdighetsnivåer. Her finner alle noe å bryne seg på, uansett om du aldri har prøvd karate før eller om du har trent i mange år.

  Kristiansand Badmintonklubb

  kbk-bs-768x432

  KBK er Norges største badmintonklubb i antall medlemmer og har høstet et stort antall medaljer i lang tid. Klubben satser både bredt og høyt med tilbud for alle aldre og ferdighetsnivåer. KBK har i lang tid vært en bastion i det norske badminton-miljøet og har arrangert EM og NM ved flere anledninger. Klubben holder til i badmintonhallen på Lund.

  Tveit IL

  Tveit-IL

  Tveit IL er en nær og lokalkjent idrettsklubb. Klubben holder til på Solsletta idrettsplass samt Tveithallen. Tveit IL har derfor tilgang til gode fasiliteter for fotball, håndball, tennis og masse andre idretter. Klubben har som mål om å få flest mulig lengst mulig, i et trygt og rusfritt miljø.

  Torridal IL

  torridal-il-lykkeskillingen-ordinar-768x576

  Torridal IL holder til rett nord for Kristiansand sentrym og byr på idretter som håndball, fotball, skiskyting etc. Selv om det er en gammel og ærverdig klubb stiller de med fine, lyse og moderne fasiliteter til sine utøvere.

  KIF Friidrett

  KIF

  Friidrettsklubben som alle i Kristiansand kjenner til fylte nettopp 100 år og vi er stolte av å kunne hjelpe med å føre tradisjonene og resultatene videre. Klubben ønsker alle fra 6 år og oppover velkommen og de trener innen løp, kast og hopp. KIF holder til på Kristiansand Stadion på Lund.

  Sigurd Tveit

  Sigurd-Tveit-768x576

  Stortalentet fra Kristiansand som løper 800 meter for KIF Friidrett. Sigurd pusher seg selv til det ytterste og satser på gode resultater både nasjonalt og internasjonalt. Vi er stolte av å støtte en lokal idrettsutøver som Sigurd og ser frem til gode resultater fremover.

  Sommerbris

  Banksjef Kenneth Engedal og markedssjef i Sommerbris etter å ha signert avtale

  Vi er generalsponsor for Sommerbris som avholdes på Odderøya midt i Kristiansand sentrum. Selve festivalen er delt inn i to områder med en live scene i Amfiet og en strandbar i Bendiksbukta.

  Les mer om Sommerbris