Gå til sideinnhold
Hjem / Vinn billetter til Sommerbris 2022

Konkurransen er avsluttet – tusen takk til alle som deltok

Vinn billetter

Vi er stolt sponsor til Sommerbris og har derfor lyst til å dele noen billetter med dere. Vi skal frem til festivalen jevnlig trekke heldige vinnere av 4 billetter til Sommerbris 2022 som arrangeres på Odderøya 17 og 18 juni.

Anette og Svein Rune Sommerbris

Konkurranse 5: Frende ung

Frende ung er en forsikringspakke for våre yngste kunder mellom 18 og 30 år. Hvilke 3 forsikringer inngår i Frende ung?

Legg inn ditt svar i skjemaet under👇 og vær med i trekningen av 4 billetter til Sommerbris 2022. Vi trekker billetter tirsdag, onsdag og torsdag i «Sommerbrisuka» (14-16. juni)

Konkurranse 4: Boliglån ung

Med boliglån ung får du bankens beste boliglånsrente. Men hvor gammel må du være for å få boliglån ung (eller ungdomslån som vi også kaller det)?

Konkurranse 3: Valuta

Mange skal ut å reise, og noen av dere tenker kanskje å legge turen til Italia i år? Men hvilken myntenhet brukes i Italia?

Konkurranse 2: Reiseforsikring og bagasje

Reiseforsikring er viktig når du skal på ferie. Men hvor mye dekker reiseforsikringen til Frende ved tap av, og skade på, bagasje?

Konkurranse 1: Hva er ASK forkortelse for?

Når vi skal kjøpe og selge aksjer og aksjefond sier vi at det er smart å benytte seg av ASK. Men hva er ASK forkortelse for?

Konkurranseregler

Alle kan delta. Men bare en gang per konkurranse. Dersom du ikke vinner denne gang, kan du selvsagt prøve i neste konkurranse. Ved å delta samtykker du til at vi kan sende deg en mail, eller ringe deg en gang. Lykke til!