Gå til sideinnhold

Utenlandsbetaling

Fra nettbanken kan du enkelt betale til utlandet. Hvis du skal motta penger fra utlandet må du huske å oppgi rett IBAN og SWIFT/BIC til avsender.

Spareskillingsbanken kan tilby en sikker og effektiv betalingstjeneste til utlandet via vår samarbeidspartner DNB ASA, som har etablert kontakt med banker rundt om i hele verden.

Utenlandsbetaling fra kr. 75

Motta penger fra utlandet

For å kunne motta penger fra utlandet må du oppgi ditt IBAN-nummer/kontonummer. Skriv inn kontonummeret ditt i kalkulatoren under for å se ditt IBAN-nummer.

Du må også oppgi Spareskillingsbankens Swift/BIC-kode som er: DNBANOKK

IBAN-kalkulator

Ditt IBAN-nummer:

Sende penger til utlandet

Du må ha følgende opplysninger for å kunne foreta en utenlandsbetaling:

  • Navn og adresse på mottaker
  • Swift-/BIC-nummer, eventuelt navn på mottakers bank.
  • IBAN-nummer til mottaker.

Dersom du ikke har disse opplysningene, må du kontakte mottaker eller mottakers bank for å fremskaffe disse. Hvilke opplysninger som trengs variere i fra land til land.

NB:

Vi kan dessverre ikke sende NOK til: Mexico, Chile, Romania, Indonesia, Fillipinene, Burundio, India og USA.

Vi kan dessverre ikke sende USD til: Iran, Irak, Cuba, Libya, Sudan, Nord-Korea, Syria, Qatar og De Forente Arabiske Emirater.

På grunn av krigen i Ukraina og sanksjoner mot Russland og Hviterussland kan vi ikke sende penger til Russland og Hviterussland. Vi anbefaler at det ikke sendes penger til Ukraina da mange av bankene ikke fungerer og det vil være vanskelig for mottaker å ta ut pengene.