Gå til sideinnhold

Sponsoravtaler

Spareskillingsbanken ønsker å være en aktiv bidragsyter i lokalmiljøet på flere ulike områder. Et av områdene vi arbeider aktivt med er sponsorater, og vi har en rekke avtaler med lokale klubber og foreninger.

Vi er stolt sponsor for disse

suns

Kristiansand Suns Baseballklubb

Baseball er en liten idrett men som har et stort engasjement i Kristiansand. De trener på Dønnestad i Tveit og har de siste årene hatt en stor vekst. Kristiansand Suns er en åpen klubb som vil ha med alle uavhengig av alder, kjønn og ferdighetsnivå.

Gladiators

Gladiators

Kristiansand Gladiators er et av Norges beste lag i Amerikansk fotball og holder til på Karuss Colosseum i Vågsbygd. Amerikansk idrett er i vekst i Kristiansand, noe som kommer godt med når en klubb er så godt drevet som Kristiansand Gladiators, både sportslig og administrativt.

KRS-bilde2-1-768x432

KRS Topphåndball

Kristiansand Topphåndball er en av Norges mest ambisiøse håndballklubber og har en enorm satsning på gang. KRS Topphåndball har derfor fått med seg noen av de største institusjonene på Sørlandet for å oppnå dette. Klubben spiller sine kamper i Kristiansands storstue, Aquarama.

Karate-bilde-skillingsfondet-768x513

Vågsbygd Karateklubb

Vågsbygd Karateklubb fremmer innsatsvilje, tålmodighet og høflighet. Dette samsvarer godt med Spareskillingsbankens prinsipper. Klubben har over 300 medlemmer fordelt på alle aldre og ferdighetsnivåer. Her finner alle noe å bryne seg på, uansett om du aldri har prøvd karate før eller om du har trent i mange år.

kbk-bs-768x432

Kristiansand Badmintonklubb

KBK er Norges største badmintonklubb i antall medlemmer og har høstet et stort antall medaljer i lang tid. Klubben satser både bredt og høyt med tilbud for alle aldre og ferdighetsnivåer. KBK har i lang tid vært en bastion i det norske badminton-miljøet og har arrangert EM og NM ved flere anledninger. Klubben holder til i badmintonhallen på Lund.

Tveit-IL

Tveit IL

veit IL er en nær og lokalkjent idrettsklubb. Klubben holder til på Solsletta idrettsplass samt Tveithallen. Tveit IL har derfor tilgang til gode fasiliteter for fotball, håndball, tennis og masse andre idretter. Klubben har som mål om å få flest mulig lengst mulig, i et trygt og rusfritt miljø.

torridal-il-lykkeskillingen-ordinar-768x576

Torridal IL

Torridal IL holder til rett nord for Kristiansand sentrym og byr på idretter som håndball, fotball, skiskyting etc. Selv om det er en gammel og ærverdig klubb stiller de med fine, lyse og moderne fasiliteter til sine utøvere.

KIF

KIF Friidrett

Friidrettsklubben som alle i Kristiansand kjenner til fylte nettopp 100 år og vi er stolte av å kunne hjelpe med å føre tradisjonene og resultatene videre. Klubben ønsker alle fra 6 år og oppover velkommen og de trener innen løp, kast og hopp. KIF holder til på Kristiansand Stadion på Lund.

Sigurd-Tveit-768x576

Sigurd Tveit

Stortalentet fra Kristiansand som løper 800 meter for KIF Friidrett. Sigurd pusher seg selv til det ytterste og satser på gode resultater både nasjonalt og internasjonalt. Vi er stolte av å støtte en lokal idrettsutøver som Sigurd og ser frem til gode resultater fremover.

palmesus

Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest og tar plass på Bystranda i Kristiansand hver sommer. 40 000 mennesker vender hvert år nesen til en sommerfest uten like. Verdensberømte artister, fantastiske show og årets beste fyrverkeri er fasiten når Palmesus åpner dørene.